شناسهٔ خبر: 74417415 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

بیکاری ۱۵۰ نفر از کارگران پیمانکاری شرکت فروآلیاژ ازنا

دبیر اجرایی خانه کارگر لرستان گفت: در پی ناترازی برق و خاموش شدن کوره‌ها شرکت فروآلیاژ ازنا قرارداد خود را با پیمانکار قطع و ۱۵۰ کارگر این مجموعه از کار بیکار شدند.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

حسن موسیوند، دبیر اجرایی خانه کارگر لرستان، از بیکاری ۱۵۰ نفر از کارگران شرکت پیمانکاری اندیشکار فروآلیاژ ازنا خبر داد و گفت: شرکت فروآلیاژ ازنا حدود ۶۰۰ کارگر دارد که از این تعداد ۱۵۰ نفر کارگرِ پیمانکاری هستند. 

وی ادامه داد: در پی ناترازی برق و خاموش شدن کوره‌ها این شرکت قرارداد خود را با پیمانکار قطع و ۱۵۰ کارگر این مجموعه از کار بیکار شدند. 

موسیوند گفت: ناترازیِ برق برابر با قطع معیشت کارگران است چراکه شرکت نمی‌تواند کار کند و تولید داشته باشد. پیشتر مسئولان قول داده بودند که ظرف دو هفته این ناترازی را پیگیری کنند، اما این اتفاق نیفتاد و در نهایت کارفرما قرارداد با شرکت پیمانکار را لغوکرد. 

دبیر اجرایی خانه کارگر لرستان گفت: ناترازی باعث توقف فعالیت کارخانه‌ها می‌شود و با توجه به نرخ بالای بیکاری در استان، باید تدابیری برای این موضوع اندیشیده شود.

 

برچسب‌ها: