شناسهٔ خبر: 74416095 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر کل بنیاد شهید: همه آزادگان خراسان رضوی جانباز هستند

مشهد-ایرنا- مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: همه سه هزار و ۲۴۴ آزاده دوران دفاع مقدس این استان دارای درصدی از جانبازی هستند.

صاحب‌خبر -

صدیقه خدیوی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این آزادگان یا پیش از اسارت مجروح و جانباز شده اند و یا حین اسارت و در اثر شکنجه های دوران حضور در زندان های رژیم بعث عراق با درصدهای مختلف به مقام جانبازی نائل شده اند.

وی بیان کرد: ۲ هزار و ۸۵۴ آزاده بین ۲۵ تا ۴۹ درصد، ۲۹۴ نفر بین ۵۰ تا ۶۹ درصد و ۲۳ آزاده نیز دارای ۷۰ درصد جانبازی هستند و بقیه نیز زیر ۲۵ درصد جانبازی دارند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از حضور یک بانو میان آزادگان این استان خبر داد.

وی با بیان اینکه یکی از نکات جالب از دوران دفاع مقدس حضور همزمان ۲ عضو یک خانواده در زندان های رژیم بعث عراق است، افزود: به طوریکه سه مورد پدر و پسر و هفت مورد اسارت همزمان ۲ برادر در آمار آزادگان استان خراسان رضوی ثبت شده است.

خدیوی ادامه داد: البته تعداد آزادگان استان خراسان رضوی سه هزار و ۳۹۵ نفر ثبت شده است که سه هزار و ۲۴۴ نفر مربوط به هشت سال دفاع مقدس و ۱۵۱ نفر نیز از زندانیان سیاسی دوران رژیم پهلوی در زندان های ساواک هستند.

وی گفت: سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، ۱۷ هزار و ۴۵۲ پرونده شهید، ۵۷ هزار و ۵۱۰ پرونده جانباز و سه هزار و ۳۹۵ پرونده آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.