شناسهٔ خبر: 74406312 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس پلیس راهور فراجا:

کاهش ۱۶ درصدی فوتی‌ تصادفات طرح ترافیکی اربعین/ ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر

تهران - ایرنا - رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه طرح ویژه ترافیکی اربعین ۱۴۰۴ با محوریت مدیریت تردد زائران، از ۴ تا ۲۴ مردادماه(۲۱ روز) در پنج استان مرزی کشور اجرا شد، گفت: در این طرح با بهره‌گیری از ظرفیت‌های عملیاتی، فناوری‌های هوشمند و همکاری دستگاه‌های مسئول، کار «هدایت، کنترل و ایمن‌سازی سفرهای میلیونی زائران» با ثبت ۶ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۵۷۷ تردد انجام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از فراجا، سردار سیدتیمور حسینی روز شنبه در جمع‌بندی طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۴ اظهار کرد: مجموع خروج و ورود زائران از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی در این طرح به ۶ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۵۷۷ تردد(نفر) رسید که در مقایسه با سال گذشته حدود نیم درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه به وضعیت ثبت‌نام در سامانه سماح اشاره کرد و گفت: تعداد کل ثبت‌نام‌ها سه میلیون و ۲۳۵ هزار و ۳۷۶ نفر بود که نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش داشت، از این میان، سه میلیون و ۱۴۲ هزار و ۲۶۸ نفر ثبت‌نام قطعی با هفت درصد افزایش نسبت به سال قبل بود.

کاهش ۱۶ درصدی فوتی‌ تصادفات طرح ترافیکی اربعین/ ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر

سردار حسینی با اشاره به اینکه ۵۹ درصد زائران مرد و ۴۱ درصد خانم بودند، اظهار کرد: در این مدت سه میلیون و ۶۷۵ هزار و ۱۳۶ نفر از کشور خارج و سه میلیون و ۵۱ هزار و ۴۴۱ نفر هم وارد کشور شدند که بیشترین حجم تردد با ۷۰۷ هزار نفر مربوط به ۱۷ مرداد اغست.

رییس پلیس راهور فراجا افزود: مرز مهران با سهمی معادل ۴۳ درصد از تردد زوار بیشترین میزان تردد را به خود اختصاص داد که نسبت به سال گذشته حدود ۲.۵ درصد کاهش داشت و بعد از آن، شلمچه با ۲۷ درصد، خسروی با ۱۳ درصد، چذابه با ۸ درصد، تردد هوایی با ۵ درصد، تمرچین ۲ درصد و باشماق ۱ درصد قرار دارند.

به گفته وی، مجموع تردد خودروها به استان‌های مرزی در این بازه زمانی نیز ۷۲.۵ میلیون تردد بود که کمتر از ۱ درصد کاهش را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد که این میزان شامل اتوبوس‌ ۱.۱ میلیون (۱۱ درصد کاهش) و تردد سواری و وانت ۶۱.۶ میلیون (۷ درصد افزایش) بوده است.

سردار حسینی افزود: استان‌های کردستان، ایلام و خوزستان افزایش تردد داشتند، در حالی که آذربایجان غربی و کرمانشاه کاهش میزان تردد را در این مدت ثبت کردند.

۱۶۸ کشته و ۳,۶۹۲ مجروح در تصادفات طرح ترافیکی اربعین

سردار حسینی در خصوص تصادفات مرتبط با تردد ایام اربعین امسال نیز گفت: در پنج استان مرزی، ۱۶۸ نفر در تصادفات رانندگی این ایام جان باختند که نسبت به سال قبل ۱۶ درصد کاهش را نشان می دهد، ضمن اینکه سه هزار و ۶۹۲ نفر در این حوادث مجروح شدند که ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است.

به گفته وی، در این میان ۲۹ زائر جان خود را از دست داده و ۱۶۰ نفر هم مجروح شدند.

سردار حسینی درباره زمان وقوع حوادث رانندگی نیز گفت: ۴۶ درصد کل تصادفات در بازه زمانی(ساعت) ۱۶ تا ۲۴ شب روی داده و عمده علل تصادفات نیز به ترتیب عدم توجه به جلو، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: پلیس راهور از هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم را برای ارتقای ایمنی و انسجام بیشتر در اجرای طرح ترافیکی اربعین سال آینده آغاز کرده است.