شناسهٔ خبر: 74388000 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، هندوستان طی ۱۰ سال آینده به یک سیستم دفع موشکی جدید شبیه به گنبد آهنین اسرائیل مجهز خواهد شد.

نخست‌وزیر هند نارندرا مودی در روز جمعه، همزمان با روز استقلال هند، از ساخت سیستم دفاعی جدید این کشور برای محافظت از اماکن استراتژیک، غیرنظامی و مذهبی هند در برابر حملات احتمالی دشمن خبر داد.

این سیستم که «سودارشان چاکرا» نامیده شده، قرار است در هند توسعه و تولید شود. مودی افزوده که این سیستم نه‌تنها با حملات تروریستی مقابله می‌کند، بلکه به آنها حمله متقابل نیز خواهد کرد.

تنش‌های چندماه اخیر هند و پاکستان، دهلی را بیش از پیش به افزایش توان دفاعی و امنیتی این کشور وادار ساخته است. ساخت این سیستم دفاعی جدید یکی از اقدامات بلندمدت هند برای مقابله با تهدیدات احتمالی از سوی کشورهایی، چون پاکستان است.

منبع: فارس