شناسهٔ خبر: 74385019 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خراسان جنوبی؛

کمک حدود ۳ میلیارد تومانی خیران در پویش نذر درمان بیماران

کمک‌های واریزی پویش نذر درمان بیماران خراسان جنوبی به حدود ۳ میلیارد تومان رسید.

صاحب‌خبر -

کمک حدود ۳ میلیارد تومانی خیران در پویش نذر درمان بیماران
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، 

مسئول موسسه خیریه بیمارستان امام رضا بیرجند در گفت‌و‌گو با خبرنگار صدا وسیمای استان با اشاره به اینکه  این پویش در دو مرحله از ۱۲ مرداد تا ۲ شهریور (سالروز شهادت امام رضا (ع)) و از ۳ تا ۱۹ شهریور (سالروز ولادت حضرت رسول (ص) در حال اجرا است گفت: مجموع کمک‌های واریزی نقدی از ابتدای پویش تاکنون به ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلون تومان رسیده است.

مداح افزود: تامین هزینه درمان بیماران نیازمند توسط کمک‌های نقدی و غیر نقدی خیران، زیرساخت‌های اعمال جراحی بیماران سرطانی، تامین تجهیزات مورد نیاز بیماران پس از ترخیص از جمله ویلچر، تشک مواج، واکر، عصا، تخت و ، کمک به توسعه و تجهیز آی سی یو و توسعه اورژانس، اضافه شدن ۴ اتاق عمل جدید به این بیمارستان و تجهیز اتاق های عمل، آغاز ساخت همراه سرا در بیمارستان ،کمک به ساخت پانسیون برای جذب متخصصین غیربومی و کمک به تامین و ارتقاء تجهیزات درمانی از جمله سی تی اسکن و کولونوسکوپی که در بیمارستان قدیمی هستند از جمله اهداف این پویش است.

وی گفت: در این پویش هرگونه نذورات، پلاک گذاری و به نام خیر و واقف در بیمارستان استفاده می‌شود.

 شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۱۴۳۵۰۰ و شماره حساب ۳۱۶۹۲۷۶۸۵ متعلق به موسسه خیریه بیمارستان امام رضا آماده دریافت کمک‌های مردم و خیران در این پویش است.