شناسهٔ خبر: 74378884 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هم قدمی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی در گیلان

رشت - ایرنا - گیلان امروز پنجشنبه در اربعین حسینی، شاهد حضور پرشور مردمی بود که هرچند از قافله کربلائیان جامانده بودند، اما با عشق و ارادت، در کوچه‌ها و میادین شهرها و بخش‌های مختلف استان گرد هم آمدند تا با برپایی مراسم پیاده‌روی، دل‌هایشان را روانه کربلا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مردم متدین استان گیلان همزمان با اربعین حسینی در شهرها و بخش‌های مختلف این استان تجمع و به دلیل جاماندن از حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین، در شهرهای خود این مراسم را برپا کردند.

در مرکز گیلان نیز جاماندگان از اربعین حسینی، عصر پنجشنبه در گلزار شهدای رشت تجمع و به سمت پیاده‌ راه فرهنگی میدان شهدای ذهاب(شهرداری) رشت پیاده روی و در این میدان تجمع کردند.
اقشار مختلف مردم در این پیاده‌روی با شکوه ودر میدان شهدای ذهاب(شهرداری) رشت با قرائت زیارت اربعین، عزاداری و سینه زنی، اربعین حسینی را ‌گرامی داشتند.

حجت‌الاسلام محمدعلی نجفی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این تجمع در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پیاده‌روی ویژه جاماندگان اربعین حسینی در ۵۷ نقطه روستایی و ۴۳ نقطه شهری استان گیلان برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار حسن امینی فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت نیز در حاشیه پیاده‌روی جاماندگان حسینی در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: همایش جهانی اربعین حسینی جلوه انسجام و اقتدار امت اسلام در برابر نظام سلطه است.

وی با بیان اینکه نور حسین بن علی(ع) خاموش شدنی نیست بلکه چراغ راه ملت‌های آزاده جهان در برابر زیاده خواهان جهانی است، گفت: پویایی راهپیمایی جهانی اربعین، گواه جاودانگی نهضت حسینی است و این نهضت عظیم، هدایتگر جبهه حق در برابر کفر است.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به شور وصف ناشدنی عاشقان اباعبدالله (ع) در راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در رشت، افزود: اربعین رسانه عظیم قیام عاشوراست و حضور متحد و منسجم مردم در مسیر کربلا و حضور پرشور در راهپیمایی‌های جاماندگان حسینی، ندای وحدت امت اسلام بوده و توطئه‌های دشمن را در ایجاد تفرقه نقش بر آب می‌کند.

سرهنگ پاسدار امینی با اشاره به برپایی مواکب مردمی مستقر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت گفت: برای چهارمین سال متوالی است که مواکب مردمی در اربعین حسینی برپاشده و خیل عاشقان اباعبدالله(ع) به یاد کربلای معلی در این مسیر دلدادگی حضور پیدا می‌کنند.

وی افزود :مواکب مستقر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت با موضوعات فرهنگی، خدمات پزشکی، زیارت مجازی حرم سیدالشهدا (ع)، غرفه‌های کودک، رسانه و فضای مجازی، آیه‌های زندگی و مواکب پذیرایی در پیاده راه شهرداری رشت از شب قبل از اربعین آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با قدردانی از حضور و فعالیت گروه های جهادی و مردمی در اقامه عزای سید و سالار شهیدان در ایام اربعین حسینی تا پایان ماه صفر گفت: نقش آفرینی گروه های مردمی و جهادی در برپایی مواکب مستقر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت بسیار حائز اهمیت بوده و جلوه های ویژه‌ای از خدمات مردم برای مردم را رقم زده است.

وی بیان کرد: استقبال کم نظیر مردم از مواکب مستقر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت در دهه آخر ماه صفر گواه ارادت ویژه مردم شهر رشت به خاندان عصمت و کرامت بوده و صحنه های معنوی منحصر به فردی را رقم زده است.

به گزارش ایرنا، صبح امروز نیز برخی از جاماندگان گیلانی پیاده‌روی اربعین حسینی، مسیر حدود ۳۵ کیلومتری گلزار شهدای رشت تا گلزار شهدای آستانه اشرفیه را به صورت پیاده طی کردند.

تاکنون بیش از ۳۶ هزار زائر از استان گیلان برای شرکت در پیاده روی اربعین حسینی ثبت نام کردند که از مجموع ثبت نام کنندگان، ۶۰ درصد مرد و ۴۰ درصد زن هستند.

اربعین حسینی، چهلمین روز شهادت امام حسین (ع) و یارانش در واقعه کربلا است؛ این روز مصادف با ۲۰ ماه صفر در تقویم هجری قمری و نماد پایداری و احیای ارزش‌های عاشورا و فرصتی برای تجدید عهد با امام حسین (ع) و یارانش است.

پیاده‌روی اربعین هر ساله به یاد قیام امام حسین (ع)، یاران باوفای ایشان و بزرگداشت شعائر دینی و ارزش های عاشورایی در این ایام برگزار می‌شود و زائران از نقاط مختلف جهان به سمت کربلا و حرم امام حسین (ع) پیاده‌روی می‌کنند.