شناسهٔ خبر: 74375824 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان خبر داد

سرویس‌دهی ۶۶۰ دستگاه اتوبوس به جاماندگان اربعین اصفهان

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان از ۶۶۰ دستگاه اتوبوس ویژه برای سرویس‌دهی به جاماندگان اربعین و ۱۰ دستگاه ون برای مسیرهای مسدود خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، داوود بحیرایی امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم مرداد_ با حضور در موکب خبرگزاری ایمنا در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین اصفهان با اشاره به حجم گسترده مشارکت مردمی در پیاده‌روی جاماندگان اربعین اظهار کرد: با پیش‌بینی‌های لازم ۱۰۶۶ دستگاه اتوبوس در سطح شهر فعال هستند تا زائران از اقصی نقاط اصفهان و حومه به ویژه گلستان شهدا منتقل شوند، همچنین ۶۶۰ دستگاه اتوبوس ویژه برای سرویس‌دهی به زائران گلستان شهدا دپو شده و حدود ۱۰ دستگاه ون برای مسیرهای مسدود پیش‌بینی شده است تا انتقال زائران به نحو روان انجام شود.

وی درباره مشارکت‌های مردمی افزود: شهرداری بدون همراهی و مشارکت مردم موفق نخواهد بود؛ هر اقدام شهری چه در حوزه عمرانی، حمل‌ونقل یا فرهنگی با مشارکت مردم مؤثرتر و پایدارتر است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان گفت: شرکت واحد با مشارکت کارکنان خود از چند شب گذشته موکبی را راه‌اندازی و چهار هزار پرس غذا بین زائران توزیع خواهد کرد.

بحیرایی با بیان اینکه حضور مردم و مشارکت آن‌ها در برنامه‌های اربعین نشان‌دهنده دل‌بستگی آن‌ها به حضرت سیدالشهدا (ع) و روحیه ایثار و تعاون در جامعه است، عنوان کرد: مدیریت شهری تلاش کرده با برنامه‌ریزی دقیق خدمات‌رسانی، تسهیل تردد و اجرای طرح‌های فرهنگی این مشارکت‌ها را هدایت و ساماندهی کند تا هر سال شاهد ارتقای کیفیت این حرکت عظیم مردمی باشیم تا مردم با دیدن فضا آرامش پیدا کنند.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره قدرت و عزم مردم در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: مدیریت شهری نقش مهمی در تقویت انسجام ملی داشته است، حتی در شرایط بحرانی و تجاوز رژیم صهیونیستی ارائه خدمات شهری از جمله آسفالت معابر، حمل‌ونقل و فعالیت‌های فرهنگی بدون وقفه ادامه داشت و موجب آرامش و اعتماد مردم شد؛ این تجربه نشان داد که خدمت‌رسانی منظم و برنامه‌ریزی‌شده نقش تربیتی و انسجام‌بخش در جامعه دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان تأکید کرد: تجربه سال جاری نمونه‌ای روشن از هم‌افزایی مدیریت شهری و مردم است و امیدواریم این همکاری و مشارکت در سال‌های آینده نیز با قوت ادامه پیدا کند و پیوند معنوی مردم با حرکت عظیم اربعین هر روز مستحکم‌تر شود.