شناسهٔ خبر: 74374584 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خبر داد

آماده‌باش ۲۸ ایستگاه و ۱۹۰ نیروی آتش‌نشانی در مراسم جاماندگان اربعین

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: به مناسبت‌ برگزاری مراسم جاماندگان اربعین حسینی در اصفهان ۲۸ ایستگاه عملیاتی در روز مراسم در وضعیت آماده‌باش کامل قرار دارند و ۱۹۰ نیروی عملیاتی سازمان آماده خدمت‌رسانی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امید باقری امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم مرداد_ در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین اصفهان اظهار کرد: همزمان با برگزاری این مراسم سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اقدامات گسترده‌ای برای تأمین ایمنی مسیرها انجام داده است.

وی افزود: چهارراه نورباران تا گلستان شهدا به‌عنوان یکی از محورهای اصلی این مراسم بر اساس نقشه‌های GIS بررسی و بهترین نقاط استراتژیک برای استقرار خودروهای آتش‌نشانی مشخص شد، بنابراین از یک هفته پیش ارزیابی ریسک مسیر پیاده روی را انجام دادیم و ۲۰ اکیپ یگان امداد و نجات و حریق، با خودروهای مرتبط در مسیر پیاده‌روی در روز اربعین مستقر شدند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: ۲۸ ایستگاه عملیاتی سازمان در روز مراسم در وضعیت آماده‌باش کامل قرار دارند و ۱۹۰ نیروی عملیاتی سازمان آماده خدمت‌رسانی هستند؛ ارزیابی ریسک و شناسایی نقاط ناایمن توسط نیروهای ایستگاه‌ها انجام و مکاتبات لازم برای رفع مشکلات ایمنی صورت گرفته است.

باقری خاطرنشان کرد: در کنار این اقدامات یک موکب در مجاورت سازمان آتش‌نشانی برای پذیرایی از عزاداران راه‌اندازی شده است؛ این موکب با حضور حدود ۹۵ نفر از کارکنان، سربازان آتش‌نشان و داوطلبان که به‌صورت خودجوش و خارج از ساعات شیفت کاری حضور پیدا کرده‌اند، فعال است.

وی اضافه کرد: چهار موتورسیکلت ویژه گشت ایمنی و ارزیابی ریسک به‌طور مستمر در مسیر فعالیت می‌کنند و ۲۰ خودروی عملیاتی نیز در طول مسیر چهارراه نورباران تا گلستان شهدا مستقر هستند.