شناسهٔ خبر: 74371995 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

از حرم تا حرم

پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی از حرم زینبیه (س) تا امامزاده شاه کرم (ع) اصفهان

طبق آئین هر سال امامزاده شاه کرم اصفهان صبح پنجشنبه ۲۳ مرداد هم‌زمان با روز اربعین، میزبان پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آئین مذهبی بیعت با اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بعد از اذان صبح و همچون سال‌های گذشته از نقاط مختلف شهر اصفهان و به‌ویژه محله زینبیه و میدان لاله در مسیر بزرگراه فرودگاه به سوی امامزاده شاه‌کرم (ع) آغاز شد و مردم ولایت‌مدار اصفهان در این مسیر گام برداشتند.

در طول مسیر پیاده‌روی، مواکب مردمی متعددی در حال خدمت‌رسانی به عزاداران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و زائران آستان مقدس حضرت جعفربن الرضا (ع) هستند.

این آئین همچون سال‌های گذشته از صبح تا عصر روز اربعین ادامه دارد؛ عاشقان حسینی مسیر آستان مقدس حضرت زینب (س) زینبیه اصفهان تا آستان مقدس امامزاده جعفرابن‌الرضا (شاه‌کرم) را پیاده طی می‌کنند و در طول این رویداد از پذیرایی در موکب‌ها، برگزاری سخنرانی، مداحی، اجرای تعزیه و برنامه‌های فرهنگی برای کودکان در این مجموعه بهره‌مند می‌شوند.

استقرار ایستگاه‌های پذیرایی از زائران در مسیر پیاده روی و محل امامزاده، پیش بینی تمهیدات ترافیکی، پارکینگ و خدمات‌رسانی به زائران در محل آستان مقدس امامزاده شاه کرم در مجاورت فرودگاه اصفهان از اقداماتی است که به همت مسئولان این مجموعه پیش بینی شده است.

این مراسم بیش از دو دهه قدمت دارد و سالانه سیل عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در این آئین شرکت می‌کنند و از برنامه‌های آن بهره مند می‌شوند.