شناسهٔ خبر: 74363262 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فرمانده مرزبانی کشور در بازدید از مرز مهران خبر داد؛

امنیت ۱۰۰ درصدی مرزهای اربعین با دیپلماسی فعال و گشت‌های همزمان ایران و عراق

فرمانده مرزبانی کشور، با تأکید بر امنیت کامل مرزهای کشور در ایام بازگشت زائران اربعین حسینی، از انجام بیش از ۵۳ نشست در سطح عالی با فرماندهان مرزبانی عراق و پوشش همه خلأهای مرزی خبر داد و گفت: تاکنون هیچ‌گونه تهدید یا حادثه ضد امنیتی برای زائران گزارش نشده است.

صاحب‌خبر -

سردار احمدعلی گودرزی، امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد در پایانه شهید قاسم سلیمانی مرز مهران با اشاره به اوج‌گیری موج بازگشت زائران اربعین گفت: تقریباً دو سوم زائران بازگشته‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا فردا اکثر زائران به کشور برگردند.

وی با بیان اینکه امسال با دیپلماسی فعال مرزی و برگزاری بیش از ۵۳ جلسه در سطح عالی با فرماندهان مرزبانی عراق و مسئولان پایانه‌های مرزی، امنیت کامل برقرار شده است، افزود: تا این لحظه هیچ مورد منفی ضد امنیتی گزارش نشده و سفر زائران در آرامش و سهولت انجام می‌شود.

فرمانده مرزبانی کشور از اجرای گشت‌های همزمان ایران و عراق و پوشش کامل نقاط صفر مرزی خبر داد و گفت: امسال حتی یک مورد عبور غیرقانونی از مرز ثبت و دستگیر نشده است. استفاده از پهپادها و ریزپرنده‌ها برای پایش تصویری مرزها به ویژه در جنوب، جنوب‌غرب و شمال‌غرب ادامه دارد.

گودرزی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از مرزهای آذربایجان غربی، کردستان، خسروی، شلمچه و چذابه، تصریح کرد: حدود ۵۷ تا ۵۸ درصد کل تردد زائران اربعین از مرز مهران انجام شده و شرایط این مرز نیز کاملاً امن و آرام است.

وی با بیان اینکه مرزبانان علاوه بر وظایف امنیتی، در حوزه خدمات‌رسانی به زائران نیز فعال هستند، گفت: همکاران ما حتی پس از پایان شیفت نگهبانی به صورت داوطلبانه در پذیرایی و کمک به زائران مشارکت می‌کنند.

فرمانده مرزبانی کشور در بخش دیگری از سخنانش به حوادث رانندگی ناشی از خستگی در مسیر بازگشت اشاره کرد و افزود: در مسیر از کردستان و آذربایجان به مهران، چند خودروی زائران به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی واژگون شده بودند که خوشبختانه خسارت جانی جدی نداشت. توصیه می‌کنم زائران حتماً قبل از حرکت استراحت کافی داشته باشند و از قهوه و نوشیدنی‌های ضدخواب استفاده کنند.

سردار گودرزی در پایان از زائران خواست برای بازگشت سالم و آسان به شهرهای خود، به توصیه‌های نیروهای انتظامی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس راهور و مرزبانان که خدمت به زائران را توفیق الهی می‌دانند، توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام