شناسهٔ خبر: 74362696 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

جانشین فرماندهی قرارگاه شمال‌شرق:

نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان

جانشین فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق و فرمانده انسداد مرز شرق کشور گفت: تاکنون افزون بر ۱۵۰ کیلومتر از مجموع ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک استان خراسان رضوی با کشور افغانستان دیوار شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، امیر سرتیپ دوم صادق نوری روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه اجرای عملیات انسداد مرز‌های شرق کشور از پارسال آغاز شده، افزود: بیش از ۱۳۰ کیلومتر دیوار با کمک چهار گروه مهندسی و ۲ شرکت پیمانکاری نصب شده است.

وی بیان کرد: این اقدام دارای دو بخش فیزیکی و هوشمند بوده که بخش هوشمند آن اهمیت بیشتری دارد.
جانشین فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق و فرمانده انسداد مرز شرق کشور ادامه داد: این طرح به خوبی در حال اجرا بوده و ۱۶ شرکت دیوار تولید می‌کنند و اگر طبق برنامه ریزی تا پایان امسال بخش اعظمی از دیوار نصب خواهد شد.

امیر نوری گفت: تاکنون بیش از ۱۸۵ کیلومتر دیوار در مرز مشترک ایران و افغانستان ایجاد شده است.

وی ابراز کرد: انسداد از دهانه ذوالفقار آغاز شده و تا انتهای خراسان جنوبی به‌عهده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق است و بعد از آن را قرارگاه جنوب شرق به‌عهده دارد.

تربت‌حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.