شناسهٔ خبر: 74361965 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

توضیح پلیس درباره وارونه‌سازی بعضی گزارش‌ها در رسانه‌های بیگانه

دفتر سخنگوی پلیس اعلام کرد: در پی انتشار اقدامات فراجا در جنگ ۱۲ روزه، بعضی رسانه‌های وابسته به دشمن صهیونیستی با درکی ناصحیح از واژه‌ها و اصطلاحات تخصصی اقدام به وارونه‌سازی گزارش کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دفتر سخنگوی پلیس در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«در پی انتشار اقدامات فراجا در جنگ ۱۲ روزه، بعضی رسانه‌های وابسته به دشمن صهیونیستی با درکی ناصحیح از واژه‌ها و اصطلاحات تخصصی اقدام به وارونه‌سازی گزارش کردند.

به عنوان مثال و در بخشی از این گزارش آمده است که تعداد ۲۱ هزار مظنون در جریان جنگ دستگیر شده‌اند.

واژه مظنون به معنای قطعیت در ارتکاب جرم نبوده و به مانند تمامی پلیس‌های دنیا اقدامی پیشگیرانه برای تأمین امنیت عمومی است که بخش بزرگی از مظنونین بازداشت شده پس از بررسی اولیه در محل و بخش دیگر با بررسی‌های تکمیلی در واحدهای انتظامی آزاد می‌شوند.

بنابراین تعداد بسیار کمی از مظنونین پس از احرازِ قطعیت در جرم با دستور قضائی تحت پیگرد قرار گرفته و بخش قابل توجه آنها اساساً به مرحله قضائی نمی‌رسند، در واقع این‌گونه رفتارهای رسانه‌ای غیرحرفه‌ای و مبتدیانه صرفاً در جهت وارونه سازی اقدامات بوده که قاعدتاً تأثیری بر خدمتگزاری پلیس به مردم نخواهد داشت.»