به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ ترشی فلفل از آن دسته چاشنیهایی است که نه تنها طعم غذا را چند برابر میکند، بلکه با تنوع بالا در نوع فلفل، رنگ، و طعم، گزینهای ایدهآل برای هر سلیقهای به حساب میآید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی انبه زرد جنوبی؛ یک چاشنی خاص مناسب انواع غذاها
چه عاشق فلفل تند باشید و چه به دنبال طعمی ملایم و شیرین، ترشی فلفل خانگی همیشه سالمتر، مقرون به صرفهتر و خوشمزهتر از نمونههای صنعتی آن است. طرز تهیه ترشی فلفل را بخوانید تا ان را راحت در منزل به پنج روش درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل
فلفل سبز تند ۴۵۰ گرم
سرکه سفید ۱/۵ فنجان
آب ۱/۵ فنجان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
نمک ۱/۵ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱/۵ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی فلفل
مرحله اول: فلفل ها را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل باید فلفلها را با آب سرد و تازه به خوبی بشویید تا کامل تمیز شوند. سپس آنها را به صورت حلقههای عرضی برش دهید تا قطعاتی یکدست و زیبا برای تهیه ترشی آماده شود. اگر به طعم تند فلفل علاقه دارید از طرز تهیه سس فلفل تازه غافل نشوید.
نکته: از هر دو رنگ فلفل تند میتوانید استفاده کنید.
مرحله دوم: سرکه و شکر را بجوشانید
در دومین مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل باید در قابلمه لعابی استیل، سرکه سفید، آب، شکر و نمک را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. حرارت را تا جایی زیاد نگه میدارید که مخلوط سرکه به نقطه جوش برسد.
با رسیدن مخلوط به نقطه جوش و حل شدن نمک و شکر، حرارت را خاموش کنید. از دیگر ترشیهای مناسب پذیرایی میتوان به طرز تهیه ترشی خرفه اشاره کرد که به راحتی میتوان آن را درست کرد.
نکته ۱: در تهیه ترشی فلفل از قابلمههای مسی یا آلومینیوم استفاده نکنید؛ به سرکه واکنش نشان داده و رنگ ترشی را تغییر میدهد.
نکته ۲: برای عطر و طعم بیشتر ترشیتان میتوانید چند حبه سیر له نشده به همراه دانههای فلفل سیاه و خردل به مخلوط اضافه کنید تا طعم ترشیتان عمیقتر شود.
مرحله سوم: ترشی را بیاندازید
در سومین مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل، فلفلهای خرد شده را به شکل کاملا مساوی در دو شیشه استریل شده بریزید. تنها این نکته را در نظر داشته باشید که شیشهها ظرفیت یک پیمانه آب را داشته باشند. سپس در هر شیشه، یک حبه سیر له شده و در صورت تمایل به تندی بیشتر، حدود یکچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به هر یک از شیشهها بریزید. اگر از علاقهمندان به ترشی هستید، پیشنهاد ما طرز تهیه ترشی پیاز بندری اصلی است.
در ادامه پیش بردن مراحل ترشی فلفل، محلول داغ سرکه و آب را به آرامی روی فلفلها بریزید تا سطح آنها را کامل بپوشاند. تنها نیم سانتیمتر از لبه شیشه را خالی بگذارید تا فضای انبساط باقی بماند. در نهایت در شیشهها را به درستی بسته و آنها را با حلقههای فلزی کنسرو محکم ببندید.
حال شیشهها را به مدت ۱۵ دقیقه، وارونه روی سطح کارتان قرار دهید تا هوای محبوس شده خارج و در اصطلاح، درها به خوبی آببندی شوند. سپس آنها را دوباره به حالت عادی برگردانید و بگذارید در دمای اتاق کامل خنک شوند. ترشیتان در صورت آببندی کامل، تا سه ماه در یخچال قابل نگهداری خواهند بود. از دیگر ترشیهای خانگی میتوان به طرز تهیه ترشی بامیه اشاره کرد.
نکته: در صورتی که آببندی کامل نباشد، ترشیها را حداکثر تا چهار هفته در یخچال مصرف کنید یا طبق روشهای کنسرو خانگی، فرآوری حرارتی انجام دهید.
انتهای پیام/