شناسهٔ خبر: 74350939 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برای نخستین بار کلید خورد؛ برای نخستین بار کلید خورد؛

عرضه فیزیکی گازوئیل در رینگ داخلی بورس انرژی

شرکت ملی پخش برای نخستین بار با عرضه بیش از یک میلیون لیتر نفت‌گاز (گازوئیل) در بورس انرژی، امکان خرید مستقیم و فیزیکی فرآورده‌های استراتژیک را برای صنایع و معادن کشور فراهم کرد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان - شرکت ملی پخش در اقدامی بی‌سابقه برای نخستین بار با عرضه بیش از یک میلیون لیتر نفت‌گاز (گازوئیل) در بورس انرژی، امکان خرید مستقیم و فیزیکی فرآورده‌های استراتژیک را برای صنایع و معادن کشور فراهم کرد. 

حجم عرضه یک میلیون و پانزده هزار لیتر بوده و مشتریان مجاز آن شامل صنایع، معادن و اصناف دارای پروانه بهره‌برداری معتبر و فعال است.

همچنین هم‌اکنون امکان تحویل آن در مراکز استان‌ها و شهر‌های آبادان، ماهشهر و شاهرود فراهم شده است؛ نحوه قیمت‌گذاری نیز بر اساس سازوکار بازار خواهد بود.

این اقدام نوآورانه شرکت ملی پخش، گامی مهم در جهت شفاف‌سازی، عدالت توزیع و تسهیل دسترسی صنایع کشور به منابع انرژی است. 

همچنین تامین نیاز مازاد بر سهمیه، کاهش حجم قاچاق فرآورده و تأمین مالی طرح‌های نوسازی ناوگان حمل‌ونقل اززدیگر اهداف این طرح است.

منبع: شرکت ملی پخش