به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان محمد حاتمیزاده در نشست بررسی وضعیت ارتباطی و فناوری اطلاعات آبادان که با حضور فرماندار فرمانداری ویژه آبادان و نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد ضمن تمجید از عقبه ی شهرستان آبادان ،خدمت به مردم این شهر را فرصت مغتنمی دانست که می بایست با بهترین کیفیت انجام شود. آبادانی که در دفاع از مرزهای آب، خاک و ناموس به خوبی از آن یاد شده است. امیدوارم سفر ما برکات خوبی برای مردم آبادان داشته باشد.
وی افزود : مشکلات حوزه ارتباطات در روستاها، شهر و جادهها و زیرساختهای ارتباطی در سه بخش مورد بررسی قرار گرفت. در برنامه هفتم ما مکلف به پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا آخر برنامه هستیم، اما تلاش میکنیم زودتر از موعد تعریفشده این کار را انجام دهیم.
حاتمیزاده از اجرای پروژه 10 سایت روستایی در شهرستان آبادان خبر داد و اظهار کرد: طی دو ماه اخیر عملیات احداث و راه اندازی سایت های ارتباطی در 2 روستای شهرستان انجام شد و ۸ روستای دیگر ابلاغ و در حال مراحل طراحی می باشد. امیدواریم تا قبل از نیمه سال آینده این ۸ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
معاون حقوقی، اموردولت، مجلس و استانها گفت : در پروژه ای پایش وضعیت ارتباطی جاده های سراسر کشور در حال انجام می باشد که در این راستا جاده های محورهای منتهی به آبادان نیز در برنامه پایش قرار داشته و در صورت مشکلات پوشش جاده ای و یا نقاط کور نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.
وی بیان کرد: ما در حوزه توسعه5G نیز شش سایت ایجاد کردیم و با توجه به اینکه5G نیاز به زیرساخت فیبر دارد، با توسعه فیبر شهری اجرای این پروژه مهم ادامه خواهد داشت.
حاتمیزاده در پایان گفت : در حوزه فیبر شهری نیز از شهردار و شهردارهای شهرهای مختلف خواستیم تا جلسه و نشستی برای هماهنگی با اپراتورها انجام دهند. توسعه فیبر شهری مزیت بیشتری نسبت به ارتباط موبایلی دارد و از پایداری، سرعت و امنیت بیشتری برخوردار است.
در حاشیه این سفر حاتمی زاده معاون وزیر ارتباطات از مسیر مواکب و پایانه های مرزی شلمچه بازدید کرد و با حضور در قرارگاه رسانه ای اربعین که از شبکه آبادان به صورت زنده پخش شد گزارشی از اقدامات و برنامه های در بخش زیرساختی و ارتباطی در پایانه های مرزی شلمچه و چذابه در مراسم اربعین ارائه داد.