شناسهٔ خبر: 74342979 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رضوی: رضوی:

وزارت بهداشت برای تجهیز بیمارستان‌های مرزی عزم جدی دارد

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت برای تجهیز بیمارستان‌های مرزی عزم جدی دارد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان _ معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه‌شنبه در سفر به استان ایلام از بخش‌های مختلف بیمارستان‌های رازی و امام خمینی(ره) این شهر بازدید و روند خدمت‌رسانی به بیماران را ارزیابی کرد.

سید سجاد رضوی در این بازدیدها با بیماران و کادر درمان گفت‌وگو کرد و ضمن قدردانی از زحمات شبانه‌روزی پزشکان، پرستاران و کارکنان این مراکز، بر لزوم ارتقای کیفیت خدمات، تکمیل زیرساخت‌ها و تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز تأکید کرد.

وی افزود: یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت، حمایت ویژه از مراکز درمانی استان‌های مرزی و افزایش آمادگی آن‌ها به‌ویژه در ایام پر ازدحام مانند اربعین حسینی است.

رضوی در نشست با مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایلام، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام درمانی، استفاده از ظرفیت خیرین سلامت و توسعه بخش‌های تخصصی بیمارستان‌ها را از برنامه‌های محوری این وزارتخانه برشمرد.

منبع ایرنا

برچسب‌ها: