شناسهٔ خبر: 74339272 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان خبرداد:

خدمات‌رسانی اورژانس کردستان به ۱۷۵ زائر اربعین در مرز و مراکز درمانی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارائه خدمات درمانی به ۱۷۵ نفر از زائران اربعین حسینی در روز گذشته ‌سه‌شنبه ۲۰ مرداد خبر داد و گفت: این خدمات در بیمارستان‌های استان و به‌ویژه در مرز بین‌المللی باشماق مریوان انجام شده است.

صاحب‌خبر -

بابک هدایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از مجموع زائران دریافت‌کننده خدمات درمانی، ۱۶۱ نفر به بیمارستان سیار مستقر در پایانه مرزی باشماق مراجعه کردند که از این تعداد، ۱۵۴ زائر به صورت سرپایی مداوا شده و ۷ نفر نیز بستری موقت شدند.

وی افزود: علاوه بر خدمات ارائه‌شده در مرز، ۱۱ مأموریت توسط تیم‌های اورژانس ۱۱۵ برای امدادرسانی به زائران انجام گرفت و ۳ زائر نیز در بیمارستان‌های کوثر سنندج و امام‌خمینی دیواندره، خدمات درمانی لازم را دریافت کردند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به فعالیت تیم‌های بهداشتی، بیان کرد: روز گذشته ۲۰ مرداد، ۸ تیم بهداشتی شامل ۱۷ کارشناس بهداشت محیط، در نقاط مختلف استان برای خدمت‌رسانی به زائران فعال بودند.

دکتر هدایی در پایان به اقدامات نظارتی نیز اشاره کرد و گفت: در طول این روز، ۱۰۱ مورد بازرسی از موکب‌ها و مراکز تهیه غذا صورت گرفت. همچنین ۴۳ مورد نمونه‌گیری تست PCR از زائران و خادمان انجام شد و ۳ مورد کشف و معدوم‌سازی مواد خوراکی غیرمجاز نیز به ثبت رسید.

انتهای پیام