شناسهٔ خبر: 74335539 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

همراه با رونمایی از پوستر روز خبرنگار؛

بازدید استاندار کرمانشاه از مواکب «فرهنگ و هنر» و «رسانه و فضای مجازی» در مرز بین المللی خسروی

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در تب و تاب روزهای ابراز عشق و ارادت و دلدادگی عاشقان و شیفتگان خاندان عصمت و طهارت(ع) و عزیمت زائران برای شرکت پیاده روی عظیم و میلیونی اربعین حسینی که نقطه اتصال همه آزادگان زیر پرچم سرخ اباعبدالله الحسین(ع) است، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز با دایر کردن موکب «فرهنگ، هنر و رسانه» در مرز بین المللی خسروی نزدیک ترین نقطه به کربلای معلی، میزبان زائران حسینی است.

موکب اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان کرمانشاه که همه روزه با اجرای برنامه های تأثیرگذار و فاخر فرهنگی و هنری از قبیل تعزیه خوانی، تئاتر خیابانی، خلق زنده آثار خوشنویسی و طراحی مهیای خدمت رسانی به زائران است.

همزمان با سالروز شهادت شهید محمود صارمی مصادف با روز خبرنگار، دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، با همراهی آقای تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با حضور در موکب‌های «فرهنگ و هنر» و «رسانه و فضای مجازی»، در آیینی با شکوه ضمن رونمایی از پوستر روز خبرنگار، این روز را به اصحاب رسانه‌ا تبریک گفت و از برگزاری آیین گرامیداشت این روز پس از اربعین حسینی با همکاری استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

وی با تقدیر از تلاش های مجدانه خبرنگاران استان، نقش آفرینی آنان در عرصه اعتمادسازی، آگاهی بخشی و انعکاس واقعیت های استان طی چندماهه اخیر را که اثرات بسیار خوبی در سطح جامعه و در سطح بین اللملی داشته است، اظهار کرد: در جریان سفر ریاست محترم جمهوری و هیئت دولت به استان حقیقتا خبرنگاران نقش آفرینی و همراهی بسیار خوبی داشتند.

استاندار کرمانشاه، با اشاره به گستردگی برنامه های سفر هیئت دولت در جای جای استان با حضور 12 نفر از اعضای کابینه و قریب به 50 نفر از معاونین وزرا، انعکاس بسیار مطلوب و اثرگذار خبرنگاران، رسانه ها و خبرگزاری ها را موجب اتخاذ تصمیمات خوبی از سوی دولت برای رقم زدن عمران و آبادانی استان برشمرد.

وی ابراز کرد: در ایام نوروز نیز با تلاش های بسیار ارزشمند خبرنگاران و اصحاب رسانه در معرفی استان و ظرفیت های گردشگری ، شاهد افزایش بسیار چشمگیر در جذب گردشگر بودیم.

حبیبی، بیان کرد: امروز هم خبرنگاران در انعکاس ظرفیت های مرز بین المللی خسروی، میزبانی از زائران حسینی و حرکت های بسیار زیبایی که مردم در اربعین رقم می زنند به خوبی نقش آفرینی می کنند و آنچه که امروز به دنیا مخابره می شود و در اختیار مردم قرار داده می شود حاصل زحمات خبرنگاران و رسانه است.

وی نقش خبرنگاران در تبیین جایگاه اربعین و حضور میلیونی مردم در این حرکت عظیم معنوی و بزرگ را بسیار مهم و درخشان خواند و با تقدیر از زحمات فعالان این عرصه، بیان کرد: خبرنگاران در واقع روایتگران امید و اعتماد در جامعه هستند.

استاندار کرمانشاه، در پایان گفت: خبرنگاران منادیان وادی جهاد تبیین هستند چرا که با انعکاس واقعیت های جامعه بستر را برای تصمیم گیری درست و منطقی مسئولان فراهم می سازند.
 
گفتنی است، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به عنوان متولی کمیته رسانه و فضای مجازی ستاد اربعین استان کرمانشاه، ضمن استقرار موکب های «فرهنگ و هنر» و «رسانه و فضای مجازی»، امکانات لازم از قبیل محل اسکان خبرنگاران و اتاق خبر را برای سهولت و سرعت بخشیدن در کار اصحاب رسانه و انعکاس مطلوب اخبار و برنامه های اربعین در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قصرشیرین فراهم نموده است

 



رسانه جدید