به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی در دیدار با اعضای ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان اظهارداشت: یکی از سیاست های کنونی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد تعامل بیشتر با کانون های فرهنگی هنری مساجد و حمایت این نهاد مردمی است و به همین منظور برنامه هایی را پیش بینی کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان خاطرنشان کرد: نگاه ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان به کانون های فرهنگی هنری همان نگاه به مساجد است چرا که کانون های فرهنگی هنری از ارکان مساجد هستند.
وی ابراز کرد: در دفاع مقدس و در جنگ ۱۲ روزه، مساجد به عنوان پایگاه و سنگر در دفاع از کشور و ارزش های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش مهمی ایفا کردند و امام خمینی (ره) فرمودند؛ مساجد سنگر است و باید این سنگرها را حفظ کنید.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: اگر همه ارکان یک مسجد اعم از کانون های فرهنگی هنری، پایگاه های مقاومت بسیج و هیئت امنا حول امام جماعت با وحدت و همدلی فعالیت کنند آن وقت یک مسجد پویا و فعال خواهیم داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان ادامه داد: گاهی کاری که با فکر، اندیشه و یک ایده خلاقانه می توان در دستیابی به یک راهکار موثر برای رونق بخشی به مساجد انجام داد را با پول و اعتبار میسر نمی شود بنابراین باید از طرح و ایده های خلاقانه استقبال کرد.
وی تصریح کرد: یکی از رسالت های اصلی کانون های مساجد انجام فعالیت های فرهنگی، هنری و آموزشی در رونق بخشی به مساجد است که می توانند با اجرای این برنامه ها و جذب نوجوانان و جوانان به مساجد رونق ببخشند.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: حجت الاسلام ملانوری مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور یکی از مدیران کانون های فرهنگی هنری است و با نگاه مدیر کانون مسجدی، رهبری و سکانداری این ستاد را بر عهده گرفته و با همین نگاه برای اعتلای کانون های فرهنگی هنری برنامه ریزی می کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان اضافه کرد: ایشان از بطن کانون های مساجد است بنابراین با چالش ها و ظرفیت های کانون ها آشنایی دارد و نگاه حجت الاسلام ملانوری بر این است که کانون های فرهنگی هنری از این حالت بی برنامه گی در بیایند و فعال و پویا شوند.
وی تاکید کرد: از ابتدا در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان نگاهم بر رونق بخشی به کانون های فرهنگی هنری مساجد جنوب کرمان بوده و در این راستا اعتباری هم به کانون های مساجد اختصاص داده شد و از هر طریقی توانستم به کانون های مساجد که مراجعه کردند ولو از هزینه شخصی کمک کردم.
حجت الاسلام حسینی ابراز کرد: یکی از راه هایی که می توان به کانون های فرهنگی هنری اعتبار تزریق کرد این است که معادن به مسئولیت های اجتماعی که دارند عمل کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با بیان اینکه استاندار کرمان نگاه ویژه ای به جنوب استان دارد، اظهار کرد: می توان با رایزنی و درخواست از استاندار پیگیری کرد تا در سازمان برنامه و بودجه یک ردیف بودجه ای به کانون های مساجد اختصاص داده شود.
وی افزود: در بحث تامین تجهیزات هنرستان هنرهای زیبا، جنوب کرمان تنها استانی است که برای هنرستان های هنرهای زیبای آن ردیف بودجه تعریف شده است.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مردم سازی رویدادهای فرهنگی و هنری و اجرای عدالت اجتماعی در اجرای این رویدادهاست، عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم در این راستا از ظرفیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در اجرای رویدادهای فرهنگی هنری استفاده کنیم.