شناسهٔ خبر: 74332890 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل ارشاد خوزستان:

برنامه‌ریزی برای حضور موثرتر در اربعین سال آینده آغاز شده است

اهواز - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از طراحی برنامه‌های گسترده‌تر برای سال آینده خبر داد و گفت: با هماهنگی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، برنامه‌ریزی برای حضور موثرتر در سال آینده آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

حسین براتی دوشنبه شب در مرز چذابه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: امسال نیز همچون سال‌های گذشته با همراهی اصحاب فرهنگ، شاعران و نویسندگان برنامه‌های متنوعی در موکب شهدای فرهنگ و رسانه اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اجرای ویژه برنامه‌های کتاب‌محور و توزیع کتاب‌های فرهنگی و مذهبی میان زائران افزود: هنرمندان و اهالی قلم و فرهنگ و هنر و ادب با بهره‌گیری از زبان شیوا و تاثیرگذار هنر و ادبیات، نقش مهمی در تبیین فرهنگ عاشورا و انتقال ارزش‌های قیام امام حسین (ع) به جوامع مختلف هدف بر عهده دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان از استمرار فعالیت موکب هنرمندان در ایام اربعین امام حسین(ع) خبر داد و گفت: این موکب در چند سال اخیر به صورت ویژه در مرز چذابه راه‌اندازی و برپا شده و با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و مذهبی، میزبان زائران اباعبدالله‌الحسین (ع) است.

وی ادامه داد: استان خوزستان هر ساله میزبان جمعیت عظیم عاشقان حسینی است و تاکنون توانسته خدمات‌رسانی مطلوبی به زائران امام حسین (ع) ارائه دهد.

براتی گفت: در مسیرهای منتهی به مرز چذابه، موکب‌ها و ایستگاه‌های متعدد رفاهی و فرهنگی برای پذیرایی و خدمت‌رسانی به زائران برپا شده و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز همچون سال‌های اخیر میزبان زائران و اهالی قلم و فرهنگ و هنر از سراسر ایران است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان گفت: اربعین جریانی زنده و پویا و تاثیرگذار است و به عنوان یک رویداد مهم مذهبی، در تقویت هویت دینی و ملی و ایجاد همبستگی اجتماعی نقش دارد و الهام‌بخش آثار فرهنگی و هنری و ادبی بوده است.

به گزارش ایرنا، مرزهای چذابه و شلمچه در خوزستان از مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی در کشور هستند که هر ساله در آیین باشکوه اربعین حسینی از هزاران زائر عتبات عالیات پذیرایی می‌کنند.