شناسهٔ خبر: 74324069 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ورزشگاه تختی خرم‌آباد آماده میزبانی لیگ برتر می‌شود

فرهاد دیناروند سرپرست ورزش و جوانان لرستان به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان از آخرین روند تکمیل ورزشگاه تختی خرم آباد جهت میزبانی مسابقات لیگ برتر بازدید کرد. فرهاد دیناروند سرپرست ورزش و جوانان لرستان به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان از آخرین روند تکمیل ورزشگاه تختی خرم آباد جهت میزبانی مسابقات لیگ برتر بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان ؛ سمانه حسن‌پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان، در حاشیه این  بازدید که  امروز دوشنبه انجام گرفت ، اظهار کرد: این مجموعه در حال آماده‌سازی برای میزبانی دیدارهای لیگ برتر تیم خیبر است.

وی  با اشاره به برآورد اولیه برای بهسازی و اجرای حداقل استانداردهای سازمان لیگ،  افزود: «دو قرارداد به ارزش مجموع ۹۰ میلیارد تومان منعقد شده که تاکنون ۳۴ میلیارد تومان از محل منابع استانی تأمین شده و ۲۰ میلیارد تومان آن نیز به‌صورت نقدی به خزانه واریز شده تا اداره‌کل ورزش و جوانان به پیمانکار تحویل دهد.»

حسن‌پور تأکید کرد: با وزارت ورزش و جوانان مکاتبه کرده‌ایم تا برای تأمین مابقی اعتبارات همکاری کنند تا ورزشگاه تختی در موعد مقرر آماده و میزبان شایسته‌ای برای مسابقات لیگ برتر باشد.

انتهای پیام