شناسهٔ خبر: 74323386 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد:

کیفیت چمن ورزشگاه نصیری را فدای میزبانی از تیم‌های بزرگ نمی‌کنیم

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با تأکید بر این‌ که آماده‌سازی زمین ورزشگاه شهید نصیری برای میزبانی بازی‌های بزرگ فوتبال ایران با حفظ کیفیت و صیانت از بیت‌المال انجام می‌شود، گفت: تعجیلی که منجر به آسیب چمن یا هدررفت بودجه شود، پذیرفتنی نیست.

صاحب‌خبر -

سید احمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت تعویض چمن ورزشگاه شهید نصیری گفت: تمام تلاش ما این است که زمین ورزشگاه شهید نصیری تا زمان بازی استقلال و پرسپولیس آماده شود، اما به هیچ‌وجه بیت‌المال را فدای کار عجولانه نخواهیم کرد.

وی با بیان این‌که حضور تیم‌های بزرگ لیگ برتر برای هواداران اهمیت زیادی دارد، افزود: قبول داریم که فوتبال بدون استقلال، پرسپولیس و سایر تیم‌های مطرح برای علاقه‌مندان معنای کاملی ندارد، اما نمی‌توانیم با تصمیم‌های شتاب‌زده کیفیت کار را فدا کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان یزد با اشاره به آغاز عملیات تعویض چمن گفت: ۳۱ اردیبهشت و بلافاصله پس از بازی پایانی شهید قندی، عملیات عمرانی آغاز شد. اکنون چمن کاشته شده، اما باید صبر کنیم تا زمین به شرایط ایده‌آل برای میزبانی برسد.

هاشمی افزود: طرح مرمت ورزشگاه شهید نصیری بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌ شده از اسفند سال گذشته و با انتخاب بهترین و سریع‌ترین روش آغاز شده است.

مدیر کل ورزش و جوانان استان ادامه داد: پیمانکار متعهد شده زمین را بین ۴۵ تا ۶۰ روز، یعنی از ۱۵ شهریور تا اول مهر، آماده بهره‌برداری کند. 

وی با بیان این‌که هدف مجموعه، آماده‌سازی سریع زمین است، خاطرنشان کرد: اولویت اصلی ما حفظ کیفیت و صیانت از بودجه بیت‌المال است و می‌خواهیم زمینی تحویل دهیم که برای ۲۰ سال آینده قابل استفاده باشد.

انتهای پیام