شناسهٔ خبر: 74321533 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

پیدا شدن جسد دو نوجوان کهنوجی پس از ۶ ساعت جستجو در رودان - اکونی

اقتصاد ایران: بندرعباس-نوجوان ۱۷ و ۱۸ ساله اهل کهنوج که برای شنا به یک گودال پر از آب سیلابی رفته بودند، بر اثر عمق زیاد و جریان خطرناک آب غرق شدند و پس از ۶ ساعت جستجوی بی‌وقفه در رودان پیدا شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مکرانی، مسئول خدمات ایمنی شهرداری رودان، از کشف جسد دو نوجوان در گودال پرآب ناشی از سیلاب خبر داد.

وی اظهار داشت: این دو نوجوان به قصد شنا وارد آب شده بودند، اما به دلیل شرایط خطرناک از جمله عمق زیاد و جریان تند، جان خود را از دست دادند.

مکرانی بیان کرد: تیم‌های امداد و نجات آتش‌نشانی رودان به همراه غواصان بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و پس از ۶ ساعت تلاش مستمر، غواصان به سرپرستی میثم جاودانیان موفق به بازیابی جسد شدند.

وی ادامه داد: در جریان این عملیات، هماهنگی‌های لازم بین فرمانداران کهنوج و رودان و همچنین شهرداران دو شهر انجام شد.

مکرانی با اشاره به فصل گرما و افزایش احتمال چنین حوادثی، از شهروندان خواست از شنا یا بازی در گودال‌ها، مسیل‌ها و مناطق پرخطر خودداری کنند.

وی هشدار داد که عمق نامعلوم، گل‌ولای، اجسام پنهان و جریان‌های خطرناک، این مکان‌ها را به نقاطی مرگبار تبدیل کرده است.

برچسب‌ها: