شناسهٔ خبر: 74319224 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

گام به گام با «پویش اصفهان منهای ۲۰»در شهرها و محله‌های استان اصفهان

«پویش مردمی اصفهان منهای 20» این‌روزها در حال سرکشی در شهرها و محله‌های مختلف استان اصفهان است. «پویش مردمی اصفهان منهای 20» این‌روزها در حال سرکشی در شهرها و محله‌های مختلف استان اصفهان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، در این روزهای داغ تابستان که با وجود افزایش مصرف آب، با تلاش کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، آب شرب و بهداشتی به صورت پایدار و عادلانه در نقاط مختلف استان توزیع می‌شود، کارشناسان خانه فرهنگ آب هم در فرهنگسراهای شهرداری، سمن ها، مراکز کانون‌ پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حتی باشگاه‌های ورزشی در حال ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب هستند.

 

در نیمه نخست مردادماه ۲۰۰ نفر از شهروندان خمینی‌شهری و محله رهنان در کارگاه‌های آموزشی با راهکارهای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب آشنا شده و در جریان ارزش این مایه گران‌بهاء قرار گرفتند.

 

همچنین بیش از ۲۰۰ کودک و نوجوان در قالب «جشنواره دانش‌آموزی حامیان آب» در کانون اندیشه محله رهنان و اعضای سازمان مردم‌نهاد همیاران آب و محیط زیست خمینی‌شهر، روش‌های صرفه‌جویی در مصرف آب را فرا گرفتند.

 

این کارگاه‌ها در قالب «پویش مردمی اصفهان منهای ۲۰» برنامه‌ریزی شده و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با سفر به شهرستان‌های مختلف و حضور در ادارات، ارگان‌ها، بیمارستان‌ها، پادگان‌ها و فرهنگسراها، قشرهای مختلف مردم را با روش‌های مصرف بهینه آب آشنا می‌کنند.

 

گفتنی است روابط عمومی و آموزش همگانی آبفای استان اصفهان، اجرای برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی در خصوص مصرف درست آب را تا ۲۰ مهرماه امسال در قالب «پویش مردمی اصفهان منهای ۲۰» ادامه خواهد داد. این پویش از ۲۰ خردادماه آغاز شده و در آن از مردم دعوت می‌شود میزان مصرف آب خود را ۲۰ لیتر در شبانه‌روز کاهش داده تا بتوان تابستانی بدون چالش را سپری کرد.

انتهای پیام