شناسهٔ خبر: 74318918 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تردد از مرز مهران به دو میلیون و ۵۶ هزار و ۲۱۵ زائر رسید

استاندار ایلام گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون دو میلیون و ۵۶ هزار و ۲۱۵ زائر اربعین از مرز بین‌المللی مهران تردد کردند. استاندار ایلام گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون دو میلیون و ۵۶ هزار و ۲۱۵ زائر اربعین از مرز بین‌المللی مهران تردد کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام؛ دکتر"احمد کرمی" افزود: تنها در شبانه ‌روز گذشته، ۲۱۹ هزار و ۶۱۴ زائر ایرانی و خارجی از پایانه مرزی مهران عبور کرده‌اند.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام با اشاره به این که تردد در پایانه شهید حاج قاسم سلیمانی منظم و روان در حال انجام است،اظهار داشت: همه تمهیدهای لازم برای تسهیل رفت و برگشت زائران در این مرز اندیشیده شده و نیروهای مستقر به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

استاندار ایلام تصریح کرد: سالانه بیش از هشت میلیون زائر ایرانی و خارجی از مرز مهران تردد می‌کنند و در ایام اربعین سال گذشته این مرز میزبان بیش از سه‌ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر بود.

کرمی با تاکید بر اینکه کار ارزشمند مردم استان در میزبانی شایسته از زائران اربعین ستودنی و قابل قدردانی است، خاطرنشان کرد: این کوشش جمعی، جلوه‌ای از همدلی، مهمان‌نوازی و عشق به اباعبدالله‌الحسین(ع) را نشان می‌دهد.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام با اشاره به لزوم تداوم این خدمات،گفت: استقرار و تداوم ارائه خدمات از سوی موکب‌ها به‌ویژه در روزهای بازگشت جمعیت میلیونی زائران ضروری است و در کنار ارتقای زیرساخت‌های مرز، می‌تواند روند خدمت‌رسانی را تسهیل و تسریع کند.

کرمی با بیان اینکه در دهه نخست محرم امسال، بیش از ۲۰۰ هزار زائر بدون هیچ مشکلی برای حضور در آیین‌های سوگواری تاسوعا و عاشورا از این مرز عبور کردند،افزود: بر اساس پیش‌بینی های انجام شده، امسال بیش از چهار میلیون زائر برای عزیمت به عتبات عالیات عراق و بازگشت به کشور، پایانه مرزی مهران را انتخاب خواهند کرد.

گفتنی است که مرز بین‌المللی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب‌غربی شهر ایلام، مهم‌ترین و پرترددترین گذرگاه زمینی میان ایران و عراق به شمار می‌رود.

برچسب‌ها: