شناسهٔ خبر: 74310161 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بهره‌برداری از ۹ کلینیک درمان زخم مبتنی بر فناوری پلاسما/ اثرات فراوان فناوری پلاسما در حوزه‌های درمان، کشاورزی و صنعت

معاون رئیس‌جمهور ضمن اعلام خبر تجهیز و بهره‌برداری از ۹ کلینیک درمان زخم در کشور، گفت: امروز ۵ مرکز درمان زخم در کشور بهره‌برداری شد و اکنون ۸ مرکز درمان زخم در تهران و یک مرکز در سبزوار به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

کلینیک تخصصی درمان زخم بیمارستان رسول اکرم (ص) تهران، یکشنبه، ۱۹ مرداد با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما و جمعی از مدیران، اساتید و پزشکان برجسته کشور افتتاح شد.

کلینیک تخصصی درمان زخم بیمارستان رسول اکرم (ص) تهران، با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و با هدف ارائه خدمات نوین درمانی به بیماران دارای زخم‌های مزمن و دیابتی، به‌طور رسمی افتتاح شد.

همزمان با افتتاح این مرکز، بخش درمان زخم با فناوری پلاسما در ۴ کلینیک درمان زخم دیگر نیز به‌صورت رسمی در بیمارستان‌های تهران و سبزوار آغاز به کار کردند.

این مراکز شامل کلینیک مجتمع بیمارستانی یاس، کلینیک «یلدا» در بیمارستان امام خمینی (ره) و کلینیک بیمارستان ضیائیان در تهران و همچنین کلینیک دیابت و پیشگیری و درمان زخم «حفیظ» در شهرستان سبزوار هستند.

این مراکز با بهره‌گیری از تیم‌های تخصصی و تجهیزات پیشرفته، خدمات درمانی و آموزشی گسترده‌ای را به بیماران ارائه می‌دهند.

اسلامی در آیین تجهیز و بهره‌برداری رسمی از کلینیک تخصصی درمان زخم بیمارستان رسول اکرم (ص) گفت: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت برنامه‌های سازمان انرژی اتمی قرار دارد و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با استفاده از فناوری‌های حوزه هسته‌ای بتوانیم بیش از پیش این فناوری را در عرصه‌های گوناگون کاربردی کنیم و در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهیم.

وی تصریح کرد: فناوری هسته‌ای در حوزه پزشکی، کشاورزی، صنعت و محیط‌زیست دارای اثرات فراوانی است و برنامه‌ریزی شده است تا استفاده از این فناوری را در بخش‌های مورد اشاره به‌صورت همزمان پیش ببریم.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: نکته مهم برای ما این است که با تعامل با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بتوانیم کلینیک‌های درمان زخم را تجهیز کرده و مورد بهره‌برداری قرار دهیم؛ در ماه‌های گذشته بیش از یک هزار بیمار از خدمات این فناوری در حوزه درمان زخم‌های دیابتی و ناشی از سرطان بهره‌مند شده‌اند.

اسلامی اظهار کرد: استفاده از فناوری پلاسمای سرد در درمان زخم‌ها نتایج خوب و رضایت‌بخشی داشته و با توجه به نتایج به‌دست آمده، استفاده از این فناوری را در حوزه درمان گسترش خواهیم داد تا همه بیماران بتوانند از فناوری پلاسمای سرد بهره‌مند شوند.

معاون رئیس‌جمهور یادآوری کرد: امروز استفاده از فناوری هسته‌ای نظیر پلاسما محدود به درمان زخم‌ها نیست، بلکه از آن در تصفیه پساب‌های صنعتی و شیرابه زباله‌ها، سم‌زدایی از محصولات کشاورزی و خشکبار به‌ویژه پسته استفاده می‌شود و این طرح‌ها را در نقاط مختلف کشور اجرایی کرده‌ایم و اکنون در حال خدمت‌رسانی هستیم.

انتهای پیام/