شناسهٔ خبر: 74308414 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بهره‌برداری از ۲۰ فضای ورزشی دانش‌آموزی برای سال تحصیلی جدید در همدان

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان از افتتاح ۲۰ فضای ورزشی دانش آموزی شامل ۵ سالن ورزشی و ۱۵ زمین چمن برای سال تحصیلی جدید خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهرام بخشی با اشاره به طرح‌های در دست اجرا افزود: هم اکنون ۳۲ طرح ورزشی در استان در دست احداث است و با توجه به ابلاغ برنامه هفتم توسعه، باید این طرح‌ها تا پایان برنامه به بهره‌برداری برسند. 

او با بیان این که ساخت طرح‌های ورزشی در آموزش و پرورش از دو طریق پیگیری می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر، بخشی از این طرح‌ها از طریق اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان اجرا می‌شود و بخش دیگر نیز در قالب طرح شهید سلیمانی در حال پیگیری است. 

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان این که بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، ۵ فضای ورزشی تا ابتدای مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۱۵ زمین چمن مصنوعی نیز در قالب طرح شهید سلیمانی برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده و مورد بهره‌برداری خواهد گرفت.