شناسهٔ خبر: 74303076 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران عنوان کرد

۶۰ درصد سرویس‌های مدارس غیرتاکسی هستند/ رایزنی شهرداری برای معاینه فنی رایگان سرویس مدارس

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران اعلام کرد که ۶۰ درصد سرویس‌های مدارس غیر تاکسی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سیدمحمدمهدی میرزایی قمی در جلسه ستاد استقبال از مهر با بیان اینکه مدیریت ترافیک و ایمنی دانش آموزان از موارد مهمی است که باید در ستاد بررسی شود، گفت: بخشی که می‌تواند ایمنی و جان دانش آموزان را تضمین کند معاینه فنی سرویس‌های مدارس است.

وی با بیان اینکه برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش آموزان دارای  مصوبه شوراست، افزود: در همین راستا در ستاد معاینه فنی یک چک لیست فراهم کردیم که کنترل‌های مضاعفی در خصوص ایمنی سرویس‌های مدارس انجام دهیم؛ اما اگر خودروهایی از سرویس مدارس به مراکز خارج از شهر تهران مراجعه کنند این چک لیست قابلیت اجرا ندارد.

وی افزود: بنابراین باید تمهیداتی اندیشیده شود تا سرویس‌های مدارس در تهران به مراکز داخل شهر مراجعه کنند و با نوسازی تجهیزات، ظرفیت پذیرش روزانه به ۷ هزار خودرو رسیده است و مشکلی از این بابت نداریم.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران ادامه داد: مراکزی خاص و خطوطی ویژه بابت سرویس مدارس در نظر گرفته شده و رانندگان سرویس‌ها بدون نوبت‌دهی به این خطوط مراجعه می‌کنند و تفاهم‌نامه‌ای بین ستاد معاینه فنی و سازمان تاکسیرانی در خصوص معاینه رایگان تاکسی‌ها بسته شده است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران افزود: بالغ بر ۶۰ درصد سرویس‌های مدارس غیرتاکسی هستند و آمادگی داریم تفاهم‌نامه‌ای در این باره منعقد کنیم که معاینه فنی آنها نیز رایگان باشد. خودروهای سرویس مدارس که سنی بالای ۱۰ سال دارند باید هر ۳ ماه یکبار به معاینه فنی مراجعه کنند.

انتهای پیام