شناسهٔ خبر: 74295287 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

در چهلمین روز شهادت حاج یونس رقم خورد

تجدید بیعت مردم اقلید فارس «زادگاه شهید اقتدار» با آرمان‌های مقاومت

آیین باشکوه و معنوی چهلمین روز شهادت شهید اقتدار، سردار ابوالفضل نیکویی، خادم‌الرضا و از فرماندهان سرافراز جبهه مقاومت، با حضور پرشور مردم و همرزمانش در اقلید برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، آیین چهلمین روز شهادت سردار ابوالفضل نیکویی، از فرماندهان برجسته جبهه مقاومت و خادم آستان قدس رضوی، با حضور پرشور مردم، مسئولان و خادمیاران رضوی در زادگاهش شهرستان اقلید برگزار شد.

 این شهید والامقام که در جبهه‌های مقاومت به حاج یونس شهرت یافته بود، از همرزمان نزدیک سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، به شمار می‌رفت و عمر خود را وقف صیانت از آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی کرد.  

خرمشهرهای پیش رو؛ نیازمند وحدت و ایمان ملت  

سردار سرتیپ پاسدار محمدجعفر اسدی، معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص)، در این آیین معنوی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره خرمشهرهای پیش رو، ضرورت پایداری ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی و توطئه‌های چندلایه دشمنان را یادآور شد و اظهار داشت: همان گونه که ملت ایران در دفاع مقدس و در حماسه‌های بزرگی چون فتح خرمشهر و جنگ ۱۲ روزه غزه سرافراز آمد، امروز نیز با وحدت کلمه و ایمان به خدا، پیروز میدان خواهد بود.  

وی افزود: دشمنان انقلاب با جنگ ترکیبی، فشار اقتصادی و نبرد رسانه‌ای، به دنبال تضعیف روحیه ملت ایران هستند اما حضور میلیون‌ها جوان مؤمن و انقلابی در صحنه و خون شهیدانی همچون حاج یونس، سد محکمی در برابر این تهدیدات است.  

خادمی که در میدان نبرد پیشتاز بود  

سردار اسدی خاطرنشان کرد: خادم‌الرضا، سردار شهید نیکویی، هم در عرصه نظامی و اطلاعاتی و هم در خدمت به آستان مقدس امام رضا(ع) نمونه‌ای بارز از اخلاص و ایثار بود. این شهید والامقام با جان‌فشانی در برابر رژیم صهیونیستی نشان داد خادمی اهل‌بیت(ع) فقط در خدمت‌گزاری به زائران نیست بلکه دفاع از حریم ولایت را در میدان نبرد معنا می‌کند.  

 بیعت دوباره مردم اقلید با شهیدان مقاومت  

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید گشول، امام‌جمعه شهرستان اقلید، نیز با بیان اینکه شهیدان ستون‌های استوار انقلاب اسلامی هستند، اظهار داشت: شهیدانی چون حاج یونس، با ایثار جان خود عزت و امنیت امروز ما را تضمین کردند و درس‌آموزی از سیره آن‌ها، نیاز اصلی جامعه امروز است.  

وی افزود: سردار شهید نیکویی نه تنها فرمانده‌ای نظامی و مدافع حرم بود، بلکه با روحیه پدرانه، امید و انگیزه را به نیروهای جوان منتقل می‌کرد و ما باید این روحیه جهادی را در نسل جوان تقویت کنیم.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین گشول خاطرنشان کرد: مردم انقلابی شهرستان اقلید با حضور گسترده در این آیین معنوی و باشکوه، بار دیگر با آرمان‌های شهدا بیعت کردند و نشان دادند که یاد و راه سردار شهید نیکویی هرگز در غبار فراموشی نخواهد رفت.

ادای احترام خادمیاران رضوی به مقام شامخ شهید حاج یونس در چهلمین روز شهادتش

محمدمهدی شریفی، دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان اقلید، نیز اظهار داشت: سردار شهید حاج ابوالفضل نیکویی، مشهور به حاج یونس، از فرماندهان سپاه قدس و همراهان نزدیک شهید حاج قاسم سلیمانی بود که سال‌ها حضوری مؤثر در محور مقاومت داشت.

 وی افزود: این شهید والامقام در حملات ددمنشانه رژیم منحوس صهیونیستی در تهران به شهادت رسید و به همرزمان شهیدش پیوست. پیکر این سردار شهید حاج ابوالفضل نیکویی در جوار یارانش در گلزار شهدای امام‌زاده عبدالرحمن(ع) اقلید به خاک سپرده شد.

شریفی خاطرنشان کرد: حضور خادمیاران رضوی در این مراسم، نشانه عمق پیوند معنوی خانواده بزرگ خادمان امام رضا(ع) با فرهنگ ایثار و شهادت است. یاد و نام حاج یونس همچون مشعلی فروزان در دل‌ها زنده خواهد ماند و الگویی از مجاهدت، اخلاص و خدمت بی‌منت به اسلام و ولایت برای نسل امروز و فردا خواهد بود.

 عهدی تا ابد با آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقاومت 

بنابراین گزارش، این آیین، نه فقط یادبودی برای سردار شهید نیکویی، بلکه صحنه‌ای برای تجدید پیمان با آرمان‌های مقاومت بود؛ پرچمی که شهید حاج یونس برافراشت، بر دوش نسل‌های بعدی همچنان به اهتزاز خواهد ماند.