شناسهٔ خبر: 74290356 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رسانه‌های کشور در جنگ ۱۲ روزه نمره قبولی کسب کردند

اراک - ایرنا - فرمانده بسیج ناحیه اراک گفت: رسانه‌های کشور در جنگ ۱۲ روزه نمره قبولی کسب کردند و خبرگزاری ایرنا در این راستا بالاترین نمره را داشت.

صاحب‌خبر -

سرهنگ پاسدار صابر حیدری روز شنبه در دیدار با خبرنگاران خبرگزاری ایرنا استان مرکزی در اراک، با تبریک روز خبرنگار، افزود: جنگ ۱۲ روزه چهار پایه اساسی داشت که میدان و دیپلماسی به عنوان ۲ پایه نخست، در کنار هم به بهترین شکل کار کردند.

وی بیان کرد: پایه سوم رسانه و خبررسانی بود که خوش درخشیدند و پایه چهارم نیز مردم بودند که بار دیگر نقش خود را به بهترین شکل انجام دادند.

فرمانده بسیج ناحیه اراک ادامه داد: کار کردن در جمهوری اسلامی افتخار بزرگی است که باید قدر دانسته شود.

سرهنگ حیدری اظهار کرد: خبرنگاران نیز افسران واقعی پیام رسان انقلاب هستند که رسالت سنگینی برعهده دارند.

وی عنوان کرد: بسیج مردم برای حفظ ارزش‌ها و اهداف انقلاب از وظایف اصلی این سازمان است که با جدیت دنبال می‌شود.