شناسهٔ خبر: 74286124 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مهاجرانی در نشست خبری:

بدون خبرنگاران جامعه هولناکی خواهیم داشت بدون خبرنگاران جامعه هولناکی خواهیم داشت

سخنگوی دولت با بیان اینکه تصور دنیای بدون خبرنگار وحشتناک است، گفت: بدا به حال مسئولانی که از سوالات خبرنگاران فرار کنند؛ چرا که باید مسائل را حل کند و به خبرنگار پاسخ صریح دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛فاطمه مهاجرانی در یک نشست خبری که در محل استانداری تهران با حضور استاندار برگزار شد، با گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: تصور دنیای بدون خبرنگار وحشتناک است؛ چرا که خبرنگاران روایت‌ها را می‌سازند. پول و علم قدرت ایجاد می‌کند، اما هم پای آن قدرت رسانه است و یکی از قدرت‌های جهانی است. چهارمین ستون دموکراسی رسانه است و در نظام مردم سالار جمهوری اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد.

سخنگوی دولت بیان کرد: خبرنگاران کمک می‌کنند تا صدای واقعیت منتشر شود. مدیران باید صدای واقعیت را بشنوند و خبرنگاران در این مسیر کمک خواهند کرد و در ایجاد فرآیند پاسخگویی، موثر خواهند بود. خبرنگاران به ایجاد تاب آوری کمک می‌کنند و به سراغ چرایی‌ها خواهند رفت.

وی ادامه داد: امیدوارم هر روز روز خبرنگاران باشد و تاکید دارم در ایجاد روایت‌ها و داستان قدرت ما تلاش کنند و در مقابل هم نقد کنند. بسیاری‌ها توان شنیدن نقد را ندارند و حضور خبرنگاران سطح تاب آوری را بالا می‌برد؛ پرسشگری مسئولیت اصلی خبرنگاران است و صدای جامعه را به گوش مسئولان می‌رسانند. بدون خبرنگاران جامعه هولناکی خواهیم داشت و خدا را شکر خبرنگاران منصف و آگاهی در کشور وجود دارد. بدا به حال مسئولانی که از سوالات خبرنگاران فرار کنند چرا که باید مسائل را حل کند و به خبرنگار پاسخ صریح دهد.