به گزارش برنا، در روز دوم از بازیهای جهانی چنگدو، امروز (شنبه) چند ملیپوش کشورمان در کاروان وفاق به مصاف رقیبان رفتند.
کاراته
لحظاتی پیش، آتوسا گلشادنژاد نماینده کشورمان در وزن منهای ۶۱ کیلوگرم در در دور اول در بخش مبارزه، موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ حریفش را از کشور مصر شکست دهد و راهی دور دوم مسابقات شود. ضمنا سرمربیگری تیم ملی بانوان را در این دوره از مسابقات پگاه زنگنه برعهده دارد.
گلشادنژاد ملیپوش کاراته وزن منهای ۶۱ کیلوگرم در دومین دیدار خود با نتیجه ۳ بر صفر حریف فرانسوی را از پیش رو برداشت و راهی دور سوم مسابقات شد. گلشادنژاد در این مرحله باید به مصاف نماینده قزاقستان برود.
آتوسا گلشادنژاد نماینده کشورمان با برتری ۳ بر ۲ مقابل حریف قزاقستان، سومین پیروزی خود را ثبت کرد و به مرحله نیمهنهایی راه پیدا کرد.
نماینده وزن منهای ۶۱ کیلوگرم کشورمان در مرحله نیمهنهایی برابر حریف ژاپنی با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد و راهی دیدار ردهبندی شد تا برای کسب مدال برنز به مصاف کاراتهکایی از مصر برود.
وی در بازی رده بندی مقابل نماینده مصر شکست خورد و دستش از مدال کوتاه ماند.
صالح اباذری به مدال برنز رسید
همچنین لحظاتی پیش صالح اباذری عضو تیمملی کاراته توانست مقابل حریف خود از کشور آمریکا با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز میدان شود. اباذری با کسب یک پیروزی ، یک تساوی و یک شکست راهی مرحله بعد شد.
صالح هم در مرحله نیمه نهایی به مصاف حریف خود از اوکراین رفت و با قبول شکست راهی مرحله رده بندی شد.
وی در بازی رده بندی با نتیجه شش بر چهار مقابل کاراته کای مصری پیروز شد و به مدال برنز رسید.
تالو
هلیا اسدیان روز گذشته در فرم "نندائو" به اجرای فرم پرداخت و با امتیاز ۹.۶۵۳ در جایگاه چهارم ایستاد و امروز (شنبه) در فرم "ننچوان" نیز روی تالوفیلد رفت و با کسب امتیاز ۹.۶۹۰ در جایگاه ششم این فرم قرار گرفت و در مجموع مسابقات نیز با امتیاز ۱۹.۳۴۳ به مقام پنجم دست یافت.
صحبتهای دارنده مدال طلای بازی های چنگدو
شاهین بنی طالبی: خوشحالم توانستم مدال طلا را کسب کنم،تمرینات سختی را پشت سر گذاشتم و خداروشکر توانستم با کسب مدال طلا جواب همه تلاش و زحماتم را بگیرم.
مدالم را به مردم عزیز کشورم تقدیم میکنم.
انتهای پیام/