شناسهٔ خبر: 74277465 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کپی‌برداری از روی دست آلوز/ فروزان مشکلی برای همراهی مس ندارد

دروازه‌بان فصل گذشته شمس‌آذر که باشگاه صنعت نفت آبادان از او رونمایی کرده بود، به مس رفسنجان پیوست. باشگاه صنعت نفت در مهلت تعیین‌شده قرارداد فروزان را ثبت نکرد تا او بتواند به صورت قانونی راهی مس رفسنجان شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، محسن فروزان، دروازه‌بان فصل گذشته شمس‌آذر قزوین، ۳۱ تیر به صنعت نفت آبادان پیوست و باشگاه خوزستانی عکسی از او را با پیراهن این تیم منتشر کرد اما او تنها پس از ۱۷ روز با عقد قراردادی راهی مس رفسنجان شد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهند قرارداد محسن فروزان با صنعت نفت در موعد مقرر در سازمان لیگ ثبت نشده و او با استناد به ماده ۱۵ دستورالعمل ناظر بر قراردادها به مس رفسنجان پیوسته است.

بر اساس ماده ۱۵ فقط قراردادهای ثبت‌شده در سازمان لیگ معتبرند و باشگاه‌ها مکلف‌اند حداکثر ظرف ۴۸ ساعت کاری از تاریخ امضای قرارداد نسبت به ثبت آن و تاییدیه شناسه فردی در هیات فوتبال ذیربط و نیز حداکثر ظرف مدت هفت روز کاری نسبت به ثبت آن در سازمان لیگ اقدام کنند. در غیر این صورت قرارداد فاقد اعتبار تلقی و قابل ثبت نزد هیات فوتبال یا سازمان لیگ نخواهد بود.

بنابراین چون باشگاه صنعت نفت قراداد را در مهلت تعیین‌شده ثبت نکرد، فروزان به صورت قانونی راهی مس رفسنجان شده اس و مشکلی برای صادرشدن کارت بازی او وجود ندارد. موردی که درباره ریکاردو آلوز، بازیکن تراکتور، که به سپاهان ملحق شد هم صدق می‌کند.

انتهای پیام