شناسهٔ خبر: 74270850 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

بروزرسانی می‌شود/ بازی‌های جهانی چنگدو؛ بهمنیار فینالیست شد و صادقی به رده‌بندی رفت

برنا - گروه ورزشی: ملی‌پوشان کاراته ایران شروع خوبی در بازی‌های جهانی چنگدو داشتند. برنا - گروه ورزشی: ملی‌پوشان کاراته ایران شروع خوبی در بازی‌های جهانی چنگدو داشتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، در نخستین روز از بازی‌های جهانی چنگدو، امروز (جمعه) چند ملی‌پوش کشورمان به مصاف رقیبان رفتند.

تیراندازی با کمان

گیسا بایبوردی تنها نماینده تیروکمان کشورمان با کسب نتیجه ۱۳۶ به ۱۴۱ برابر حریف هندی خود از صعود به مرحله ۱٫۴ نهایی بازماند.

بروزرسانی می‌شود/ بازی‌های جهانی چنگدو؛ بهمنیار و صادقی در یک قدمی کسب مدال

کاراته

سارا بهمنیار از تیم ملی کاراته کشورمان امروز مقابل حریفان خود به میدان رفت و با اقتدار توانست به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

بانوی کاراته‌کای کشورمان در مسابقه اول مقابل حریف خود از کرواس به میدان رفت و با نتیجه ۲ بر ۲ با (هانسکو )برد ، در مسابقه دوم حریفش از کانادا را با نتیجه ۵ بر ۴ برد و در بازی سوم با پیروزی مقابل حریفش از کشور ایتالیا با نتیجه ۱۱ بر ۳ پیروز شد تا با اقتدار به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

ملی‌پوش کاراته بانوان در نیمه نهایی پیروز شد و با این نتیجه بهمنیار به دیدار فینال راه یافت و برای کسب مدال طلا به مصاف مولدین ژانگیربای از قزاقستان می رود.

همچنین فاطمه صادقی در بخش کاتا در کاتا انفرادی بانوان و در گروه a مقابل حریف خود از کشور آمریکا پیروز شد و در بازی بعدی مقابل حریفش از کشور ژاپن نتیجه را واگذار کرد و در آخرین بازی خود در صبح امروز ،مقابل ایتالیا پیروز میدان شد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

بروزرسانی می‌شود/ بازی‌های جهانی چنگدو؛ بهمنیار و صادقی در یک قدمی کسب مدال

 فاطمه صادقی در نبمه نهایی باخت برای کسب مدال برنز به مصاف پائولا گارسیا از اسپانیا در کاتا انفرادی خواهد رفت.

ووشو

 شاهین بنی طالبی عضو تیم ملی ووشو در رشته تالو ، در اجرای نخستین فرم خود (نن‌چوان) با امتیاز ۹.۷۱۰ در جایگاه سوم ایستاد تا امشب ساعت ۱۹ در ادامه رقابت‌ها با اجرای فرم (نن‌گوئن )نتیجه نهایی مشخص شد.

 هلیا اسدی عضو تیم ملی ووشو در رشته تالو نیز در اجرای نخستین فرم خود (نن‌دائو) با امتیاز ۹.۶۵۳ در جایگاه چهارم ایستاد تا فردا صبح ۱۹ مرداد در( فرم نن‌جوان)نتیجه نهایی مسخص شود.

ادامه دارد...

برچسب‌ها: