شناسهٔ خبر: 74266781 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل منابع طبیعی گلستان خبر داد

مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های کردکوی؛ تلاش‌ شبانه‌روزی نیروهای امدادی و مردمی

مدیرکل منابع طبیعی گلستان گفت: آتش‌سوزی که از روز گذشته بخش‌هایی از جنگل‌های کردکوی را درگیر کرده بود، با تلاش گسترده نیروهای امدادی، منابع طبیعی و مشارکت مردم، مهار شد و عملیات اطفاء نهایی در حال انجام است.

صاحب‌خبر -

علی‌اصغر نکویی گفت: آتش‌سوزی در مناطق سخت‌گذر جنگلی روی داد که با اعزام سریع تیم‌های واکنش سریع منابع طبیعی، نیروهای هلال احمر و مشارکت داوطلبانه اهالی محلی، مهار و کنترل شد.

وی افزود: با توجه به باد و خشکی هوا، گسترش آتش در ساعات ابتدایی نگران‌کننده بود، اما خوشبختانه با اقدام به‌موقع، از سرایت بیشتر آن جلوگیری شد.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان تأکید کرد: بررسی‌های اولیه برای شناسایی علت دقیق آتش‌سوزی در دست انجام است و تیم‌های گشت‌زنی نیز برای پیشگیری از وقوع دوباره آتش، در منطقه حضور دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی گلستان در پنجشنبه ۱۶ مرداد، نکویی گفت: در روزهای اخیر، افزایش دمای هوا و خشکی پوشش گیاهی باعث بالا رفتن خطر آتش‌سوزی در جنگل‌های شمال کشور شده است لذا کارشناسان منابع طبیعی از مردم و گردشگران می‌خواهند در صورت مشاهده دود یا آتش، سریعاً موضوع را به شماره ۱۵۰۴ اطلاع دهند.

انتهای پیام