شناسهٔ خبر: 74244213 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس:

خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه نقشه‌های شوم دشمن صهیونیستی را نقش بر آب کردند/ ایسنا پیشرو در جهاد تبیین، توسعه و همدلی

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، ایسنا را یکی از موفق‌ترین رسانه‌های کشور در اطلاع‌رسانی و مطالبه‌گری دانست و خبرنگاران را سربازان جهاد تبیین خواند که با پرسشگری و انعکاس واقعیت‌ها، مسیر توسعه را هموار می‌کنند.

صاحب‌خبر -

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با ایسنا، منعکس کردن واقعیت‌ها، تلاش برای جهاد تبیین، اطلاع رسانی سریع به مردم و مطالبه‌گری در موضوعات مختلف را از ویژگی‌های بارز خبرنگاران دانست و تصریح کرد: خبرنگاران افراد شریف و با وجدانی هستند که با تمام قوای خود خواسته‌های مردم را پیگیری و منعکس می‌کنند، با پرسشگری حقایق را از میان اخبار جعلی یافته و در عرصه ملی بازتاب می‌دهند تا عمل جهاد تبیین را به خوبی ادا کنند.

وی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) را از رسانه‌های  بسیار موفق  کشور در عرصه اطلاع رسانی به مردم برشمرد و افزود: این رسانه تلاش می‌کند تا با پرداختن به موضوعات مختلف و دغدغه‌های مردم از زوایای متنوع و جدید، رسالت خود را به خوبی ادا کند.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، ایسنا را مجهز به خصیصه‌های پویایی، نقادی، نخبه‌گرایی، جوان گرایی و علم محور بودن توصیف کرد و گفت: خبرنگاران ایسنا افراد فعال و جوانی هستند که همه‌چیز را با دقت نظر مورد بررسی و پرسشگری قرار می‌دهند و سعی می‌کنند تا با نگاهی نقادانه اما بی‌طرف چالش‌های مردم را پیگیری، ایرادات را رفع و مسیر توسعه کشور را هموار کنند.

سنگدوینی با یادآوری تلاش‌های موفقیت آمیز خبرنگاران و خبرگزاری‌ها در ایجاد انسجام و وفاق میان مردم در طی جنگ ۱۲ روزه، از آنها قدردانی و بیان کرد: خبرنگاران در طی جنگ ۱۲ روزه با  انعکاس سریع وقایع موفق شدند فضای همدلی و انسجام را میان مردم و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی حاکم کرده و نقشه‌های شوم دشمن صهیونیستی را نقش بر آب کنند.

وی خاطرنشان کرد: این موفقیت در چنین برحه‌ای از زمان باعث می‌شود تا اهمیت نقش آنها در جامعه بیش از پیش آشکار شود از این رو این قشر شایسته تقدیر و تجلیل بسیار زیادی هستند.

انتهای پیام