شناسهٔ خبر: 74232543 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

خراسان رضوی در مسیر انرژی پاک

سه نیروگاه خورشیدی سقفی با مجموع ظرفیت دو مگاوات در شهرک صنعتی زبرخان خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید که با افتتاح این پروژه‌ها، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان به ۱۶۶ مگاوات افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به ضرورت اصلاح نگرش نسبت به منابع محدود آب و انرژی اظهار کرد: توهم فراوانی منابع یکی از چالش‌های توسعه پایدار است. باید با شفافیت مشکلات را با مردم در میان گذاشت تا همراهی عمومی برای مدیریت مصرف شکل گیرد.

وی با اشاره به ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق ناشی از گرمای شدید، خشکسالی و افزایش مصرف، افزود: اتکا به مردم پس از اتکا به خداوند، کلید موفقیت است. با مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌توان بر چالش‌ها غلبه کرد.

استاندار خراسان رضوی همچنین از سرمایه‌گذاران حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر تقدیر و بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌ها و تسهیل‌گری حاکمیت تأکید و بیان کرد: تلاش می‌کنیم بسترهای لازم را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم تا گام‌های مؤثری در مسیر توسعه برداشته شود.

افزایش ظرفیت تولید برق پاک در استان

علیرضا خدابنده، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این مراسم اظهار کرد: بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها گامی ارزشمند برای تأمین برق پاک و پایدار در بخش صنعت است. هم‌اکنون ۳۹۰۰ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۶۶ مگاوات به شبکه متصل شده و روند توسعه این نیروگاه‌ها صعودی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق خراسان رضوی در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد ماه، وی افزود: توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر علاوه بر کاهش آلایندگی و صرفه‌جویی در سوخت‌های فسیلی، به پایداری شبکه برق کمک می‌کند. از سرمایه‌گذاران برای ورود به این حوزه حمایت کامل می‌کنیم.

خدابنده با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، اداری و خانگی، تأکید کرد: با همکاری استانداری و سازمان‌های متولی، این روند شتاب بیشتری خواهد گرفت.

انتهای پیام