شناسهٔ خبر: 74229198 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه به دلیل بمباران و گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند

تعداد قربانیان تیراندازی اسرائیل به منتظران در نقاط کمک‌رسانی به 1516 شهید و بیش از 10067 زخمی افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که روزانه 28 کودک در نوار غزه در نتیجه بمباران اسرائیل، سوء تغذیه، گرسنگی و فقدان خدمات جان خود را از دست می‌دهند.

این سازمان اشاره کرد که این تعداد برابر است با «پاک کردن یک کلاس کامل در روز» .یونیسف به فروپاشی خدمات اساسی در این بخش نیز اشاره کرد.

یونیسف توضیح داد که کودکان در غزه روزانه با خطر مرگ ناشی از «بمباران غزه توسط اسرائیل، کمبود غذا، آب و دارو و فقدان خدمات حیاتی» روبرو هستند و تاکید کرد که این کودکان «نیاز مبرم به حمایت فوری و آتش‌بس فوری دارند».

در همین راستا، سازمان ملل متحد گزارش داد که از ماه مه گذشته بیش از 1500 فلسطینی در تلاش برای به دست آوردن غذا در نقاط توزیع کمک‌ها که اسرائیل آنها را «نظامی» کرده است، به همراه کاروان‌های سازمان ملل کشته شده‌اند.

از 27 مه، اسرائیل شروع به اجرای سازوکار توزیع کمک‌ها از طریق به اصطلاح «مؤسسه غزه برای کمک‌های بشردوستانه» کرد، که یک نهاد مورد حمایت تل آویو و واشنگتن است و سازمان ملل و سازمان‌های امدادی بین‌المللی آن را رد می‌کنند و آن را تجاوز به نظارت بین‌المللی بشردوستانه می‌دانند.

به گزارش وزارت بهداشت در غزه، تعداد قربانیان تیراندازی اسرائیل به منتظران در نقاط کمک‌رسانی به 1516 شهید و بیش از 10067 زخمی افزایش یافته است.

در همین زمینه، دولت غزه اعلام کرد که اسرائیل تنها به 14 درصد از حجم کمک‌های مورد نیاز در 8 روز اخیر اجازه ورود داده است و خاطرنشان کرد که این مقادیر به طور سیستماتیک در چارچوب طرح «مهندسی هرج و مرج و گرسنگی» به سرقت رفته است.

دولت در نوار غزه خواستار اقدام واقعی برای بازگشایی دائمی گذرگاه‌ها و تضمین جریان کمک‌های غذایی، پزشکی و شیر خشک و «محاسبه اسرائیل به دلیل جنایاتش علیه غیرنظامیان غیرمسلح» شد.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام