شناسهٔ خبر: 74208802 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

الفت‌پور:

مهمترین آیتم برای اثربخشی در حوزه فرهنگی مشارکت مردم است

شهردار منطقه ۱۵ با بیان اینکه مهمترین آیتم اثربخشی در حوزه فرهنگی، مشارکت مردم است، گفت: به نظر می‌رسد مدیریت شهری در این دوره درخصوص جلب مشارکت مردم خوب کار کرده است.

صاحب‌خبر -

محمدعلی الفت‌پور، شهردار منطقه ۱۵ در حاشیه برگزاری رویداد محرم‌ شهر در میدان آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر اظهار کرد: محرم‌شهر درواقع یک هیات خانوادگی است که در آن خانواده ها در کنار هم و با آرامش از برنامه ها و فضاهای خلاقانه این رویداد استفاده می کنند؛ رویداد ویژه و منحصر به‌فردی که در حال اجراست و باید از دست اندرکاران آن تشکر کرد.

وی با بیان اینکه امسال در سال سوم برگزاری محرم شهر، این رویداد پربارتر، وسیع تر و پرمحتواتر برگزار می شود، افزود: هر کار جدید و خلاقانه ای که در شهر برگزار شود مورد استقبال شهروندان قرار می گیرد و چه بهتر است که این برنامه ها در موضوعات فرهنگی، اجتماعی و مذهبی باشد.

الفت‌پور ادامه داد: استراتژی شهرداری تهران و در تغییر رویکرد برنامه های فرهنگی و مناسبتی قابل تقدیر است. این برنامه ها فقط برای یک قشر خاص نیست، همانطور که هیات عزاداری امام حسین (ع) برای همه مردم با هر قشر و سلیقه ای است.

شهردار منطقه ۱۵ با بیان اینکه مهمترین آیتم اثربخشی در حوزه فرهنگی، مشارکت مردم است، اضافه کرد: باید کاری کنیم چه در اجرا و چه در برنامه ریزی مشارکت مردم را در برنامه های فرهنگی داشته باشیم. به نظر می رسد مدیریت شهری در این دوره در بحث جلب مشارکت مردم خوب کار کرده و در مورد نحوه مشارکت مردم در موضوعات فرهنگی برنامه ریزی کرده است و این مساله را در رویدادهایی مانند جشن و مهمانی غدیر، جشن امام رضایی ها و محرم‌شهر می‌بینیم که بخش قابل توجهی از موکب ها توسط مردم برپا می‌شود و شهرداری نقش بسترساز و تسهیل کننده دارد.

گفتنی است؛ سومین دوره سوگواره آیینی «محرم‌شهر» از ۳۱ تیر تا ۱۷ مرداد از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در میدان آزادی تهران برگزار می‌شود که شاهد استقبال شهروندان از برنامه ها و بخش های مختلف فرهنگی و مذهبی این رویداد در شب های برگزاری آن بودیم.

انتهای پیام/