شناسهٔ خبر: 74208319 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

راه اندازی تاکسی هوایی به کشورهای حوزه خلیج فارس/ مجهزترین کمپ ورزشی در ایران میزبان تیم های خارجی و داخلی

برنا - گروه اقتصادی: حسنلو معاون گردشگری جزیره کیش از پیگیری مجوزها برای راه اندازی تاکسی هوایی ۵، ۷ و ۳۵ نفره به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد برنا - گروه اقتصادی: حسنلو معاون گردشگری جزیره کیش از پیگیری مجوزها برای راه اندازی تاکسی هوایی ۵، ۷ و ۳۵ نفره به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا در نشست خبری دومین همایش بین المللی هتل داری در هزاره سوم علی حسنلو معاون گردشگری جزیره کیش در پاسخ به سوال خبرنگار برنا در خصوص وضعیت تاکسی هوایی و فعالیت های جت های اختصاصی گفت: در نوروز ۱۴۰۴ اولین پرواز تاکسی هوایی با حضور رضا مسرور دبیر شورای عالی مناطق آزاد، تجاری و صنعتی به جزیره قشم انجام شد.

وی ادامه داد: مدیریت منطقه آزاد تلاش دارد که درگیر امور روزمره نشود و در سایر حوزه های درآمد زایی نیز سرمایه گذاری و فعالیت کند یکی از این حوزه ها میزبانی از هیئت های اقتصادی و تبدیل این جزیره به هاب اقتصاد بین المللی از طریق بانک های آف شور و بیمه های بین المللی است. با توجه به اینکه برای ورود به جزیره ویزا لازم نیست . قوانین بازرگانی که این منطقه را از قوانین جاری مستثنی می کند ظرفیت خوبی برای حضور موسسات تجاری و اقتصادی خارجی به وجود آورده است.

وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که استقبال خوبی از جت های اختصاصی و تاکسی هوایی از سوی بخش خصوصی شود بر همین اساس رایزنی و کارهای اخذ مجوز فرود این هواپیماها در فرودگاه های کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال نهایی شدن است طولانی شدن این روند به دلیل جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود.

حسنلو در خصوص حضور تیم های ورزشی گفت: مجموعه ورزشی المپیک جزیره دارای ظرفیت های خوبی است و به دنبال تکمیل آن در همه حوزه ها هستیم یعنی از حوزه درمان و پزشکی ورزشی تا محل تمرین با آخرین استانداردهای روز جهان بر همین اساس کارهای تجهیز این مجموعه در حال انجام است.

وی با اشاره به برگزاری همایش صنعت هتلداری در جزیره کیش، ادامه داد: ما باید با کشور‌هایی که تجریبات زیادی در هتل سازی و صنعت هتلداری دارند، ارتباطات گسترده‌ای داشته باشیم، زیرا گردشگری در کیش یک مسأله حیاتی است و اقتصاد جزیره به این صنعت وابسته است.

حسنلو با بیان اینکه اولین همایش هتلداری در کیش ۱۶ سال پیش برگزار شده بود، یادآور شد: علت انتخاب کیش برای میزبانی همایش این بود که اصلی‌ترین مقصد تفریحی آموزشی و تفریحی کشور و قطب سوم هتل‌داری ایران است و دروازه ورود ارز به کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همایش هتل‌داری در هزاره سوم در روز‌های ۱۴ تا ۱۷ مهرماه در کیش برگزار می‌شود، افزود: اکنون ۵۳ هتل با ۶ هزار اتاق و ۳۰ هزار تخت در جزیره داریم که غالب آنها ۴ یا ۵ ستاره هستند.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: کیش و جزایر اقماری آن پتانسیل بالایی برای سرمایه‌گذاری دارند.

تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، اعمال تخفیف‌های تا ۷۰ درصدی در بازار‌ها و تا ۸۰ درصد در هتل‌ها را از جمله مزیت‌های این جشنواره برشمرد و گفت: از ۲۴ مرداد و بعد از ایام اربعین، جشنواره تابستانی کیش آغاز می‌شود و پیش بینی می‌شود بیشترین مسافر از تهران وارد جزیره شوند.

حسنلو در خصوص برنامه‌های افزایش مسافر به کیش و افزایش مسیر‌های غیر هوایی گفت: در حال مذاکره با شرکت‌های ریلی هستیم تا امکان انتقال مسافران بیشتری به بندرعباس داشته باشند همچنین اتوبوس‌های پی‌ای پی از شیراز و اصفهان و کرمان و اصفهان تا خود کیش بتوانند به بندر چارک بیایند به این معنا که واگن مخصوص کیش با سرویس‌دهی ۵ ستاره داشته باشند.

وی تاکید کرد: تاکسی و ون نمی‌توانند وارد کیش شوند ولی هیچ محدودیت دیگری برای خودرو‌ها نداریم اینکه می‌گویند ورود پراید به کیش ممنوع است، صحت ندارد ولی خودرو‌های سنگین به جز اتوبوس‌های وی آی پی به کیش ممنوع است؛ و فقط داشتن معاینه فنی کافی است در عید امسال رکورد ورود و خروج خودرو با لندینگ کرافت‌ها به کیش را شکستیم.

حسنلو ادامه داد: اکنون زمان تجربه هتل‌های لوکس و ۵ ستاره با خانواده در کیش است، چون هزینه‌های آن در جشنواره تابستانی بسیار پایین است.

فشار مالیاتی و بیمه‌ای بر فعالان اقتصادی جزیره

حسنلو با اشاره به اینکه در ایام جنگ ۱۲ روزه نیز تلاش شد تا میزبانی شایسته‌ای از مسافران جزیره صورت گیرد، اظهار داشت: ۵۰ درصد تخفیف در اجاره‌بهای مراکز متعلق به سازمان بود از جمله این اقدامات بود.

وی افزود: بزرگترین فشاری که به فعالان اقتصادی جزیره وارد می‌شود از محل بیمه تامین اجتماعی و مالیات است؛ تامین اجتماعی در مقابل درآمد‌هایی که از فعالان اقتصادی دریافت می‌کند هیچ خدمات درمانی در کیش نمی‌دهد و ۱۰۰ درصد هزینه بیمارستان کیش را منطقه آزاد پرداخت می‌کند.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه بیمه حتی حاضر به تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای هم نبود ولی در شورای تامین کیش مصوبه‌ای گرفتیم تا همه بدهی‌ها در کیش امهال یا تقسیط شود، افزود: این کار اقدام خوبی برای فعالان اقتصادی بود.

وی افزود: برخی مراکز اقتصادی کیش به دلیل برگشت خوردن چک‌های تامین اجتماعی مجبور به تعدیل نیرو شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: