شناسهٔ خبر: 74192073 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در جمع خبرنگاران؛

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان: سال گذشته ۷۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری جذب کردیم + فیلم

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: سال گذشته ۷۵۰۰ میلیارد تومان در قالب مواد ۱۱ و ۱۳ برای طرح‌های تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری جذب کردیم که البته با آرمان ما خیلی فاصله دارد.

صاحب‌خبر -

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان: سال گذشته ۷۵۰۰ میلیارد تومان در قالب مواد ۱۱ و ۱۳ برای طرح‌های تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری جذب کردیم که البته با آرمان ما خیلی فاصله دارد + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تورج امرایی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیت ماده ۱۱ و ماده ۱۳ است؛ محتوای ماده ۱۱ و ماده ۱۳ این است که هر شرکت ایرانی اعم از دولتی یا خصوصی که بخواهد کار تحقیق و توسعه یا سرمایه گذاری در حوزه فناوری و نوآوری داشته باشد معادل آن با تایید کمیته‌ای در معاونت علمی موسوم به کمیته اعتبار مالیاتی به عنوان اعتبار مالیاتی آن شرکت محسوب خواهد شد.

وی افزود: از همه شرکت‌های دانش بنیان و همینطور دانشگاه‌ها و از طرفی دستگاه‌های متقاضی دعوت می‌کنم که حتما از این ظرفیت قانونی استفاده بکنند.

امرایی خاطرنشان کرد: انتقادی که معمولاً به بخش پژوهش کشور می‌شود این است که رساله‌های دکتری مسئله محور یا در راستای نیاز‌های کشور کمتر تعریف می‌شوند یکی از دلایل این هست که تامین مالی پروژه‌های رساله‌های دکتری و پرداخت پژوهانه به دانشجویان دکتری با چالش رو‌به‌رو است.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2955009" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1291308/2955009?width=600&height=400"></script></div>