شناسهٔ خبر: 74175729 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر؛

۱۸۰ نفر در گروه‌های پزشکی به زائران اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: ۱۸۰ نفر از جامعه پزشکی استان بوشهر در موکب‌های بهداشتی ـ درمانی ایران و عراق مستقر می‌شوند تا به زائران حسینی خدمت‌رسانی کنند.

صاحب‌خبر -
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ دکتر محمدرضا دهقان‌فرد در آیین رهسپاری شماری از گروه‌های درمانی از استان بوشهر به مرز‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر به خبرنگار صداوسیما گفت: امسال ۱۸۰ نفر از جامعه پزشکی استان شامل پزشکان، داروسازان، دارویاران، پرستاران، بهیاران و کارکنان اورژانس راهی موکب‌های ایران و عراق می‌شوند تا به زائران حسینی خدمت‌رسانی کنند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با اشاره به این‌که ۳۰ تن از این گروه پزشک هستند، افزود: گروهی از همکاران پیشتر فرستاده شدند و تا ۲۲ ماه صفر و ۲۵ مرداد در موکب‌های بهداشتی ـ درمانی مستقر خواهند بود.
او اضافه کرد: ویزیت، سرم درمانی، تزریق، پانسمان، نوار قلب، فشار خون، کنترل قند خون و برطرف کردن نیاز‌های اولیه بیماران از کار‌هایی است که این گروه‌ها انجام می‌دهند.
به‌گفته دهقان‌فرد، سپاه امام صادق (ع) استان، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مدیریت درمان تأمین اجتماعی، هلال احمر، کمیته امداد، خیران سلامت و مردم در پشتیبانی و تأمین لوازم نقش داشتند.
جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر نیز در این آیین گفت: امسال اشتیاق مردم برای رفتن به سفر زیارتی اربعین بسیار فراوان بود و همین حس در گروه‌های خدمت‌رسان نیز دوچندان شده بود.
سردار عبدالرضا دشتی افزود: باید خدمات تمامی اقشار به‌ویژه گروه درمان به‌خوبی پوشش داده شود.
 
<div id="video-display-embed-code_55139165"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5532405/55139165?width=600&height=350"></script></div>