شناسهٔ خبر: 74161694 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

امام جمعه کرمان :

رژیم صهیونیستی هیچ تعهدی به قوانین بین‌المللی ندارد

امام جمعه کرمان گفت : رژیم جعلی صهیونیستی که هیچ تعهدی به قوانین بین‌المللی ندارد، آزادانه به فعالیت‌های هسته‌ای ادامه می‌دهد و مورد حمایت کامل همان کشورهایی است که ایران را محکوم می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در خطبه های نماز جمعه کرمان در مصلی امام علی (ع)، گفت : رژیم جعلی صهیونیستی که هیچ تعهدی به قوانین بین‌المللی ندارد، آزادانه به فعالیت‌های هسته‌ای ادامه می‌دهد و مورد حمایت کامل همان کشورهایی است که ایران را محکوم می‌کنند.  

وی افزود : این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های خود تأکید کرده است.

امام جمعه کرمان تصریح کرد : نسل‌کشی‌هایی که امروز در سطح جهان اتفاق می‌افتد و بی‌تفاوتی مجامع بین‌المللی نسبت به جنایات علیه کودکان و زنان، اثبات می‌کند که حقوق بشر غربی دیگر مشروعیت ندارد.

وی با اشاره به سالگرد فاجعه بمباران اتمی هیروشیما توسط آمریکا، اعلام کرد : متأسفانه قدرت‌هایی که خود متهم ردیف اول جنایات هسته‌ای‌ هستند امروز به دیگر کشورها فشار می‌آورند تا حتی به علوم هسته‌ای نزدیک نشوند.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با بیان اینکه مردم باید در برابر جریان‌هایی که قصد ضربه زدن به انسجام ملی دارند، بایستند، به محورهای پنج‌گانه‌ بیانات اخیر رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت : همان‌گونه که مردم در دوران دفاع مقدس بدون تبلیغ و فشار، داوطلبانه از ایران دفاع کردند، امروز نیز باید خود حافظ وحدت ملی باشند.

وی تاکید کرد : نخبگان با هر گرایش سیاسی، باید همت خود را صرف اعتلای علمی و تمدنی کشور کنند و نشان دهند که ایران در طراز اول جهانی قرار دارد.

امام جمعه کرمان خطاب به مسئولان گفت: کارآمدی واقعی یعنی دولتمردی که شب و روز در تلاش است تا کشور را از نظر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در جایگاه مطلوبی قرار دهد.

وی با اشاره به تاریخ صدر اسلام، رفاه‌زدگی برخی افراد پس از رحلت پیامبر اسلام را از عوامل زمینه‌ساز برای مقابله با اصلاحات دینی برشمرد.

 امام جمعه کرمان افزود: در نهضت امام حسین (ع) نیز همین رفاه‌زدگی و امتیازهای اقتصادی که حکومت وقت در اختیار برخی ریش‌سفیدها و بزرگان قبایل قرار داد، یکی از موانع اصلی همراهی با جبهه حق شد.

وی بیان کرد : علت قیام عاشورا این بود که حکومت به‌دست کسانی افتاده بود که به تعبیر امام معصوم، چیزی از دین و دینداری باقی نگذاشته بودند.  

امام جمعه کرمان اظهار کرد : آنان نه تنها اراده‌ای برای اجرای دستورات دین نداشتند، بلکه خود، پیشتاز شکستن حرمت‌ها و بی‌توجهی به حدود الهی شده بودند.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی گفت : عزت ملی بدون توجه به هویت ملی امکان‌پذیر نیست. ایران مستقل و دارای جایگاه بین‌المللی، در سایه اسلام و پایبندی به هویت تاریخی خود به‌وجود آمده است.

48