شناسهٔ خبر: 74161654 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

 افزایش ۵۰درصدی تردد زائران اربعین از مرز مهران

استاندار ایلام از افزایش ۵۰ درصدی تردد زائران اربعین طی روزهای اخیر در مرز مهران خبر داد و گفت: همه ظرفیت‌های خدمات‌رسانی، حمل و نقل و پذیرایی از زائران به‌صورت شبانه‌روزی و لحظه‌ای مدیریت و نظارت می‌شود. استاندار ایلام از افزایش ۵۰ درصدی تردد زائران اربعین طی روزهای اخیر در مرز مهران خبر داد و گفت: همه ظرفیت‌های خدمات‌رسانی، حمل و نقل و پذیرایی از زائران به‌صورت شبانه‌روزی و لحظه‌ای مدیریت و نظارت می‌شود.

صاحب‌خبر -

 به گزارش به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام، احمد کرمی  در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های میدانی و ثبت‌شده در سامانه‌ها، روز گذشته حدود ۵۷ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند که این رقم نسبت به آمار ۳۸ هزار نفره روز پیش از آن، رشد روزانه ۵۰ درصدی تردد را نشان می‌دهد.

وی افزود: امروز نیز از بامداد تا ساعت ۱۰ صبح بیش از ۳۷ هزار نفر از مرز مهران عبور کردند که به معنای تردد ساعتی حدود سه هزار و ۷۰۰ نفر است. پیش‌بینی می‌کنیم در روزهای آینده آمار تردد به بیش از ۱۰ هزار نفر در هر ساعت نیز برسد.

استاندار ایلام با اشاره به رشد فزاینده جمعیت زائران در پایانه مهران تصریح کرد: تمام امکانات اسکان، پذیرایی، پارکینگ و تسهیل در حمل و نقل از محل پارکینگ‌ها تا پایانه شهید سلیمانی به صورت جدی و منظم فعال بوده و به طور لحظه‌ای توسط استانداری، کمیته‌های زیرمجموعه ستاد اربعین و سایر دستگاه‌های مرتبط رصد و نظارت می‌شود.

کرمی افزود: در زمینه امنیت، رفاه و بهداشت زوار نیز کار ویژه‌ای صورت گرفته و نظارت میدانی و دائمی استانداری و سایر نهادها تضمین‌کننده سلامت خدمات‌رسانی به زائران است.

وی با اشاره به سوالات مردمی درباره هزینه پارکینگ‌ها گفت: مصوبه ستاد مرکزی اربعین برای خودروهای سواری مبلغ ۴۰ هزار تومان است اما برای موتورسیکلت مشکلی در پارکینگ‌های خصوصی و عمومی وجود ندارد. همچنین توصیه می‌شود زائران حتی‌الامکان از خودروی شخصی یا ناوگان حمل و نقل عمومی برای سهولت در تردد استفاده کنند.

کرمی درباره خدمات پایانه‌ها اظهار داشت: برای انتقال زوار از پارکینگ‌ها تا پایانه مهران اتوبوس‌های کافی تدارک دیده شده و هزینه اندکی برای هر نفر دریافت می‌شود. هیچ نگرانی بابت کمبود وسایل نقلیه وجود ندارد و ظرفیت اتوبوس‌ها بر اساس میزان ترافیک روزانه افزایش می‌یابد.

وی درباره خدمات موکب‌ها توضیح داد: موکب‌های پذیرایی در سه وعده اصلی و میان‌وعده، آب خنک و شربت به صورت شبانه‌روزی در مرز مهران فعال هستند، نمازخانه‌ها و محل استراحت برای زائران فراهم است و اصناف و مردم استان ایلام نیز به طور خودجوش در این امر خداپسندانه مشارکت دارند.

استاندار ایلام با اشاره به نزدیکی و اهمیت مرز مهران گفت: حدود ۶۰ درصد زائران خروجی اربعین از مرز مهران انجام می‌گیرد و نزدیک به ۷۰ درصد بازگشت نیز از همین مرز صورت می‌پذیرد. توصیه داریم زائران محترم با همان مرزی که خارج شده‌اند وارد کشور شوند تا حمل و نقل و‌ ترابری با سهولت انجام شود و مشکلاتی در پی نداشته باشند.

کرمی در پایان اظهار داشت: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته، امسال اقدامات مؤثرتری در زمینه آب پایدار، ایجاد سایبان‌ها، ساماندهی دست‌فروشان، استقرار بهینه مواکب و برگزاری نمایشگاه‌های عرضه صنایع‌دستی در مرز مهران انجام شده تا خدمات مطلوب‌تری به زائران ارائه شود. ضمن آرزوی سلامتی برای همه زائران حسینی، امیدواریم با مشارکت همه دستگاه‌ها و همراهی مردم، اربعین امسال نیز با نظم و آرامش برگزار شود.

برچسب‌ها: