شناسهٔ خبر: 74153924 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

معاون درمان وزارت بهداشت از مصدومان حادثه آتش‌سوزی آبیدر سنندج عیادت کرد

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنچ‌شنبه از مصدومان حادثه آتش سوزی کوه آبیدر سنندج در بیمارستان کوثر عیادت کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «سید سجاد رضوی»، ضمن عیادت از ۲ مصدوم بستری شده ناشی از حادثه آتش‌سوزی آبیدر در بیمارستان کوثر سنندج، درگذشت سه تن از مصدومان این حادثه را تسلیت گفت و بر ارائه بهترین خدمات درمانی تأکید کرد.
 
 
وی با بیان اینکه سه تن از مصدومان این حادثه متأسفانه به دلیل شدت جراحات و سوختگی جان خود را از دست داده‌اند، این ضایعه را به خانواده‌های داغدار و مردم کردستان تسلیت گفت.
 
در این بازدید، رضوی پس از بررسی پرونده‌های پزشکی و مشورت با تیم درمان، دستورات لازم برای بهینه‌سازی روند درمان را صادر کرد و اطمینان داد تمام امکانات مورد نیاز برای درمان مصدومان فراهم است.
 
وی در ادامه با تقدیر از زحمات کادر درمان بیمارستان کوثر، اضافه کرد: تیم‌های پزشکی با تمام توان در حال خدمت‌رسانی هستند و وزارت بهداشت از هیچ کمکی برای تسریع در روند بهبودی مصدومان دریغ نخواهد کرد.
 
در پایان این بازدید، معاون درمان وزارت بهداشت با خانواده‌های مصدومان نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد و آنان را از حمایت‌های همه‌جانبه وزارت بهداشت مطمئن ساخت.
 
در جریان مهار آتش سوزی آبیدر سنندج چند فعال محیط زیست دچار سوختگی شدند که خبات امینی، حمید مرادی و چیاکو یوسفی نژاد به دلیل شدت جراحات، جانشان را از دست دادند.
 
 انتهای پیام/