شناسهٔ خبر: 74151632 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

در حمایت از سیدعباس صالحی صادر شد؛

بیانیه مدیرعامل شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف ایران در حمایت از وزیر فرهنگ

مدیرعامل شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف ایران یا صدور بیانیه از عملکرد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا متن بیانیه مدیرعامل شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف ایران در حمایت و پشتیبانی از عملکرد سیدعباس صالحی، وزیر محترم و دانشمند فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است؛

به نام آنکه زیباست

و زیبایی را دوست می‌دارد

سه‌شنبه هفتم مردادماه به دنبال طرح پرسش نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دکتر سیدعباس صالحی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخگوی سوالاتی درباره مسائل گوناگون حوزه فرهنگ، خصوصاً سینما، کتاب، معاونت هنری و سینمایی بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پاسخگوی سوالات تعدادی از نمایندگان بود که گویا نسبت به اکثریت مردم تحول‌خواه که خواهان تغییر در سیاست‌های ناکارآمد هستند، بی‌توجه‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فردی فرهیخته، بامتانت و باصلابت است که همواره شفافیت و مسئولیت‌پذیری از خصوصیت‌های این مرد حوزه و دانشگاه است. او با روحیه‌ای که بی‌تردید جامعه فرهنگی و هنری و مردم ایران‌زمین، امروزه بیش از هر زمان دیگری خواهان و به آن نیازمند و مشتاق‌اند، به پرسش‌ها پاسخ داد.

برای مردم و هنرمندان لیتوگراف، مُهر و پلاک و چاپ اسکرین ایران و خانواده بزرگ واحدهای چاپی، شجاعت و شفافیت و صراحت و حضور ستبر مسئولانه، نشانگر منش عقلانی با رویکردی اسلامی ایرانی برای همه اهالی فرهنگ و هنر مشهود بود.

به‌عنوان هنرمندان و متخصصین خانواده بزرگ واحدهای چاپی ایران، اعتقاد داریم جناب صالحی با تعهد واطمینان از راهش، به میدان پاسخگویی آمده بود و همگام با سیاست‌های معتدل رئیس جمهور محترم و دولت، و فعالان فرهنگ و هنر ایران‌زمین و درک والا از شیعه علوی و با نگاه‌های بلند رهبری و درایت و مواظبت از خط قرمزهای متدینین و متعهدین به نظام مقدس گام بر می‌دارند.

لذا هنرمندان لیتوگراف، مُهر وپلاک‌ساز و چاپ اسکرین ایران، حمایت قاطع خود از وزیر دانشمند و فرهیخته را اعلام می‌نمایند.

غلامرضا شجاع

مدیرعامل شرکت تعاونی

سازندگان کلیشه و لیتوگراف ایران