شناسهٔ خبر: 74150948 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

در نشست فعالان سیاسی استان زنجان:

پزشکیان: همه باید تلاش کنیم سرمایه اجتماعی حفظ و تقویت شود

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه با حضور و همراهی مردم انجام هرکاری ممکن و میسر است و اگر همه با هم متحد و منسجم باشیم می توانیم مشکلات گوناگون را حل کنیم، گفت: همه ما باید برای حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی ایجاد شده در کشور تلاش کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود پزشکیان امروز_ پنجشنبه نهم مرداد_ در ادامه دیدارهای خود با گروه‌های مختلف در استان زنجان، در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی این استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور به‌ویژه شهدای جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران اظهار کرد: شما در برخی مواقع کارهایی کرده‌اید که هیچ حکومتی به تنهایی قادر به انجام آن نبوده است اما در برخی موارد نیز چشم به بیرون دوخته‌اید که دیگران بیایند و کارهایی را برای شما انجام دهند، که در این حالت نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه ما باید به خودمان اتکا کنیم و این باور را در خود تقویت کنیم که می‌توانیم در کنار هم و با وحدت و انسجام مشکلاتمان را حل کنیم، افزود: مردم دست در دست هم و در کنار هم می‌توانند کارهای زیادی را انجام دهند، همه گروه‌ها اعم از سیاست مداران و روحانیت با یکدیگر و در کنار هم می‌توانند برای حل مشکلات کشور تلاش کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در استان زنجان دریایی از سرمایه وجود دارد که باید با کمک نخبگان و متخصصان شناسایی و آزاد شود بیان کرد: شما شور حسینی دارید و می‌تواند به اقدامات مهمی دست بزنید، این به معنای این نیست که ما کمک نخواهیم کرد دولت هم کمک خواهد کرد اما دولت‌ها مشکلات و درگیری‌های خود را دارند. ما در این دولت هم از زمانی که کار خود را آغاز کردیم با مشکلات متعددی مواجه بوده‌ایم ولی با تمام این موضوعات تا آخر هستیم و دست بردار نخواهیم بود تا به سعادت و به ساحل موفقیت برسیم.

وی شور و شوق ایجاد شده در مردم ناشی از وحدت و انسجام ملی را سرمایه بزرگی برای کشور که باید حفظ و تقویت شود دانست و تصریح کرد: ما باید برای مشکلات مردم راه حل پیدا کنیم اگر به ظرفیت و توانمندی‌های خود نگاه کنیم و چشم از حمایت دیگران ببندیم قطعاً موفق می‌شویم.

پزشکیان همچنین ادامه داد: ما با کمک هم خواهیم توانست شهر و استانمان را آباد کنیم هر چه نگاهمان را بازتر کنیم و افق دید خود را گسترش دهیم، با استفاده از دانش و خلاقیت متخصصان، نخبگان و کارشناسان کشور، حل مشکلات امکان‌پذیرتر خواهد بود.