شناسهٔ خبر: 74150083 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

قالیباف در دیدار با رییس شورای عمان:

همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند

قالیباف در دیدار با رییس شورای عمان: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان و نخبگان کشورهای اسلامی نباید از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها غافل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه ۸ مردادماه با شیخ خالد بن هلال المعولی رییس شورای عمان دیدار و گفت و گو کرد.

 

قالیباف ضمن قدردانی از حمایت‌های پادشاه و ملت عمان در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در تجاوز به ایران، گفت: همگان صداقت آمریکایی‌ها را دیدند زیرا ۵ دور مذاکره برگزار شده بود اما قبل از دور ششم، شاهد تجاوز به کشورمان بودیم. نخبگان و مسئولان کشورهای اسلامی باید این فریبکاری‌ها و بی‌صداقتی‌ها را ببینند و بدانند با چه جرثومه‌ای طرف هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها زبانی جز زبان قدرت را متوجه نمی‌شوند، اظهار کرد: این در حالیست که دین و غیرت اسلامی به ما اجازه نمی‌دهد، زیر بار حرف زور برویم.

وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی از طریق ترور، دانشمندان و فرماندهان ایرانی را به شهادت رساند، افزود: در واقع آنها تروریسم دولتی را برای همگان به نمایش گذاشتند.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان تصریح کرد: ایران با حملات موشکی خود، قدرت آتش، دقت و همچنین آسیب پذیری رژیم صهیونیستی را نشان داد و مشاهده شد که در بئر السبع چه اتفاقی رخ داد. همین امر سبب شد که آمریکایی‌ها پیگیر توقف حملات و آتش بس باشند.

وی با بیان اینکه تاب آوری اجتماعی صهیونیست‌ها به چالش کشیده و همچنین توان پدافندی آنها تضعیف شد، گفت: این در حالیست که ما شاهد انسجام اجتماعی در داخل و خارج از جمهوری اسلامی ایران بودیم که حتی از قدرت نظامی نیز با اهمیت‌تر است.

قالیباف یادآور شد: طبق گزارش‌ها، همه مسلمانان و عدالت خواهان با هر گرایش و دین و مذهب از پاسخ ایران احساس شادی کردند. این موضوع برای کشورهای اسلامی درس بزرگی است. باید از عزت، دین و سرزمین خود دفاع کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها توسعه شهرک سازی و همچنین طرح ابراهیم را دنبال می‌کنند، بیان کرد: آنها می‌خواهند میان دولت‌های اسلامی اختلاف ایجاد کنند؛ این در حالیست که اگر به سنت‌های الهی باور داشته باشیم، قطعاً پیروز خواهیم شد زیرا خداوند وعده پیروزی و نصرت داده است.

همچنین، شیخ خالد بن هلال المعولی رییس شورای عمان نیز در این دیدار ضمن ابراز تاسف از اقدام رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: همه تلاش می‌کردند که از راه‌های مسالمت آمیز به نتیجه برسند اما از ابزار نظامی استفاده شد. جنگ‌ها پیامدهای ویران کننده‌ای دارند.

وی با بیان اینکه متاسفانه تمام جهان نسبت به مردم غزه در سکوت مطلق قرار گرفته است، اظهار کرد: صهیونیست‌ها از گرسنگی به عنوان سلاح علیه کودکان و زنان و افراد سالخورده استفاده می‌کنند. نمی‌توان گفت آنچه در غزه رخ می‌دهد مرتبط با قرن ۲۱ است و انگار آنچه مشاهده می‌شود، مربوط به احوالات قیامت و باز شدن درهای جهنم است.

شیخ خالد بن هلال المعولی، سخنان دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ششمین اجلاس روسای مجالس جهان را عاملی برای به حرکت درآوردن ملت‌های مسلمان و عرب دانست و افزود:  در این میان قطعاً پارلمان‌ها می‌توانند نقش آفرینی کنند. امروز مردم غزه به خاطر گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند اما طرف مقابل ادعای دفاع از حقوق بشر و دموکراسی می‌کند.

به گزارش خانه ملت، قالیباف رییس مجلس و هیات پارلمانی کشورمان پس از دو روز حضور در ژنو سوییس و شرکت در سه نشست و ۱۰ دیدار دوجانبه، شامگاه چهارشنبه ۸مرداد به کشور بازگشتند.

انتهای پیام/