شناسهٔ خبر: 74149961 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دوگانه سوز کردن نانوایی های خراسان شمالی شتاب می گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی از اعطای تسهیلات ویژه برای دوگانه سوز کردن ۳۳۰ نانوایی خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمود رضا معموری در نشست با فرمانداران استان گفت: اجرای طرح دوگانه‌سوز شدن نانوایی‌ها در استان با اعطای تسهیلات ویژه در حال انجام است و در صورت عدم همکاری نانوایان یا بانک‌ها، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی افزود: اکنون تنها ۱۵ درصد از نانوایی‌های استان دوگانه‌سوز هستند، در حالی که با اجرای طرح جدید، قرار است ۳۳۰ نانوایی دیگر نیز مشمول این طرح شوند.

معموری اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، به ۳۳۱ نانوایی تسهیلاتی به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با بازپرداخت ۶ ماهه پرداخت خواهد شد که معادل حدود ۲۵ درصد از مجموع نانوایی‌های استان است.

وی گفت: تاکنون ۲۰۰ فقره تسهیلات پرداخت شده و ۱۳۰ مورد نیز در حال اقدام است.

۶ کارخانه آرد، یک هزار و ۱۱۲ واحد نانوایی یارانه پز و حدود ۳۰۰ واحد آزادپز در خراسان شمالی وجود دارد که ماهانه بطور میانگین هفت هزار تن آرد بین واحد‌های نانوایی یارانه‌ای استان توزیع می‌شود.