شناسهٔ خبر: 74149050 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار: بقای کشاورزی اصفهان در گرو مدیریت مصرف آب است

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: ماندگاری و بقای کشاورزی در این استان در گرو تحقق الگوی کشت و مدیریت مصرف آب است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مهدی جمالی نژاد روز پنجشنبه در نشست صمیمی با معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی این وزارتخانه و مسوولان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، افزود: اصفهان نیازمند رفتن به سوی استفاده از روش های کشاورزی کم آب بر و جهش در تحقیقات کشاورزی است.

وی با اشاره به نقش ارزنده مرکز تحقیقات کشاورزی در حل مسائل کشاورزان و دامداران، ادامه داد: برای نجات کشاورزی و حمایت از کشاورزان پیشران و کشاورزی پیشرو استان به هماهنگی، همکاری و هم افزایی ملی و استانی نیاز داریم.

استاندار اصفهان اظهار داشت: جامعه هدف و خانواده کشاورزی در این استان فوق‌العاده موثر، نافذ، تاثیرگذار و نجیب هستند و باید تمام قد از آنها دفاع کنیم.

وی با بیان اینکه افتادن در دام سامانه ها، یکی از مشکلات بزرگ کشور است اضافه کرد: سامانه‌های مختلف بانکی و غیر بانکی در جنگ تحمیلی اخیر به‌جای راحت کردن کار مردم، برای آنها مشکل ایجاد کردند.

جمالی نژاد با اشاره به ناترازی انرژی در کشور، خاطرنشان کرد: قطعی برق در اختیار استان‌ها نیست و به صورت کشوری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: باید برای استفاده بیشتر از انرژی خورشیدی در کشور و استان تلاش کنیم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه ستاد تسهیل در راستای حل مشکلات تولیدکنندگان و کشاورزان تشکیل شده، افزود: قانون برای آسایش مردم وضع شده و باید در ستاد تسهیل با استفاده از قوانین موجود کار مردم از جمله کشاورزان را روان کنیم.

وی با بیان اینکه مولد سازی در کشور و استان اصفهان به درستی اجرا نشده است اظهار کرد: مولد سازی کار ارزشمند و انقلاب بزرگی در کشور است که باید تا فرصت داریم از آن استفاده کنیم.

به گزارش ایرنا، نشست صمیمی استاندار و معاون وزیر جهاد کشاورزی و مسوولان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان روز پنجشنبه در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان برگزار شد.

اصفهان از پیشتازان صنعت کشاورزی ایران با ۵۶۸ هزار هکتار اراضی(معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور) محسوب می‌شود.
مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سال‌های نرمال از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفه‌ای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد.

تولید سالانه محصولات زراعی اصفهان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی آن حدود ۸۵ هزار هکتار است.

مجموع تولیدات باغی و گلخانه‌ای این خطه در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد می‌شود.